ΔΙΕΘΝΗ

«Το γύρισε» η Παπαφωτίου (video)

«Το γύρισε» η Παπαφωτίου (video)

Η είσοδος της Ελληνίδας πασαδόρου στο β’ σετ, έφερε τα πάνω κάτω στον αγώνα της Στουγκάρδης με την φιλοξενούμενη Μίνστερ.

Μέρα με τη μέρα η Αθηνά Παπαφωτίου αποδεικνύεται όλο και πιο πολύτιμη για τη γερμανική Allianz MTV Στουτγκάρδη, στην οποία είναι β’ προπονητής ο Γιάννης Αθανασόπουλος.

Παρουσία λοιπόν 1650 θεατών στην SCHARRena στο ματς της 9ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα με την Μίνστερ, που είχε χαρακτήρα πρόβα τζενεράλε ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης (27/12) των ομάδων στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η είσοδος όμως της Παπαφωτίου στο παιχνίδι με το Νο 12, αντί της Γερμανίδας Χίντρικσεν (Νο 2), στο β’ σετ όπου η Στουτγκάρδη έχανε, άλλαξε άρδην την ροή του αγώνα και παίζοντας μέχρι τέλους ως βασική, η Ελληνίδα άσος οδήγησε την Στουτγκάρδη στη νίκη με 3-1 (25-22, 20-25, 25-22, 25-21) και δικαιολογημένα έστρεψε πάνω της τα φώτα των γερμανικών ΜΜΕ.

Ενδεικτικό της πολύ καλής ανάπτυξης και του εξαιρετικού μοιράσματος παιχνιδιού που έκανε η Παπαφωτίου, είναι το γεγονός πως 5 παίκτριες της Στουτγκάρδης τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων.  Με τη νίκη αυτή η Στουτγκάρδη έφτασε με 20 βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας της μπουντεσλίγκα, όπου η πρωτοπόρος Δρεσδη εχει 25 βαθμούς.

Στο 1.05 του video που ακολουθεί δείτε την Ελληνίδα MVP του αγώνα, Αθηνά Παπαφωτίου εν δράση… και on camera!