DARK ROOM

«Γύρισε την πλάτη» σε 700.000$ η Χούκερ

«Γύρισε την πλάτη» σε 700.000$ η Χούκερ

Είναι γνωστό πως για κάποιους η οικογένεια είναι κάτι το ανεκτίμητο. Ωστόσο η απόφαση της διεθνούς Αμερικανίδας άσου, να αδιαφορήσει για 700.000 δολάρια που θα έπαιρνε, προκειμένου να αγωνιστεί στη κινεζική Τιανζίν σίγουρα δεν είναι και η πιο συνηθισμένη στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Οι άνθρωποι της κινέζικης ομάδας δεν… πίστευε στα αυτιά τους όταν άκουσαν την Ολυμπιονίκη των ΗΠΑ να τους λέει, ότι θα πρέπει να αποχωρήσει από την Κίνα για οικογενειακούς λόγους, ακυρώνοντας ουσιαστικά το ηγεμονικό της συμβόλαιο!

“Η Χούκερ μας είπε ότι για οικογενειακούς λόγους δεν μπορεί να είναι μέρος της Bohai Bank Tianjin στο νέο κινεζικό πρωτάθλημα. Ήταν κάτι πολύ απρόσμενο, και τώρα πλεόν ψάχνουμε για εναλλακτικές λύσεις, αν και δεν έχουμε πολύ καιρό…” σχολίασε προβληματισμένος ο πρόεδρος της κινεζικής ομάδας Wang Bao Quan, που τελικά, παρά τους φόβους του περι γραφειοκρατείας της ομοσπονδίας της Κούβας, βρήκε εδω και κάποια 24ωρα στο πρόσωπο της Κουβανής σουπερστάρ, Νανσί Καρίγιο την ιδανική αντικαταστάτρια της Χούκερ.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Χούκερ στα μέσα της χρονιάς είχε αποχωρήσει από την κορεατική IBK Altos και το πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας για χάρη της Bohai Bank Tianjin, με την οποία, σύμφωνα με την κινεζική ιστοσελίδα είχε υπογράψει προσύμφωνο με τη νέα της ομάδα, που της είχε υποβάλει προς υπογραφή το νέο της μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.