Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γκάνο: «Άλλη κουλτούρα στην Ελλάδα»

Γκάνο: «Άλλη κουλτούρα στην Ελλάδα»

Την παράσταση έχει κλέψει στη Θεσσαλονίκη, η Κέισι Γκάνο. Η 23χρονη Καναδέζα διαγώνια του Άρη που έχει εντυπωσιάσει με την ομορφιά  και την αμεσότητα της, τους πάντες στους «κίτρινους», αναφέρθηκε στους λόγους που την ώθησαν να επιλέξει την Ελλάδα.

Η έμπειρη αθλήτρια μίλησε αποκλειστικά στο PRESSARIS για την απόφασή της να απορρίψει προτάσεις από Βέλγιο-Γαλλία και να «προσγειωθεί» στη συμπρωτεύουσα:

«Για να είμαι ειλικρινής, έψαχνα για ένα μέρος, το οποίο θα έχει διαφορετική κουλτούρα από τη δικιά μου.

Οι πρώτες προτάσεις ήρθαν από την Γαλλία και το Βέλγιο, ενώ η πρόταση της Ελλάδας ήταν την τελευταία στιγμή, αλλά θεώρησα πως ήταν καλύτερη η προοπτική, που μου προσέφερε απ΄ ότι άλλες. Έτσι, πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα και στον Άρη.

Casie_Gano

Επίσης, η Ελλάδα είναι πανέμορφη και ο καθένας στον Καναδά θέλει να την επισκεφθεί».

Έχω πολλά όνειρα και θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου (σπουδάζει φιλοσοφία) όμως, έχω δουλέψει σκληρά για να παίξω βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο και θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα να δω πώς μπορώ να εξελιχθώ ως παίκτρια σ΄ ένα άλλο πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει σχετικά με τη νέα της ομάδα, επεσήμανε πως: «Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το ρόστερ. Ξέρω, όμως, ότι ο Άρης διαθέτει φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα τους και έχουν μεγάλο πάθος γι΄ αυτήν. Γενικότερα οι Έλληνες είναι παθιασμένοι, κάτι που δεν το συναντά κανείς στον Καναδά».

Τέλος, σχετικά με τους προσωπικούς της στόχους με τη νέα της ομάδα, υπογράμμισε: «Είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά και να προσφέρω πολλά στη νέα μου ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της. Είναι σημαντικό, επίσης, για εμένα να έχω καλές σχέσεις με τις συμπαίκτριές μου».