Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκαράς : «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Γκαράς : «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους προκειμένου να ολοκληρώσουν την χρονιά με χαμόγελα δήλωσαν Δημήτρης Γκαράς και Δημοσθένης Λινάρδος μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Σύρο…

Ο λίμπερο του Φοίνικα Δημήτρης Γκαράς είπε: «Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση. Ίσως το αποτέλεσμα να δείχνει αρκετά εύκολο αλλά δεν ήταν. Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός σε όλους του τομείς. Στο σέρβις το περιμέναμε, είναι καλός από την αρχή της χρονιάς αλλά σήμερα έδειξε και στο μπλοκ πόσο καλά είχε οργανωθεί και κατάφερε να μας κλείσει όλους τους διαδρόμους και να έχουμε πολύ χαμηλό side out. Με αυτή τη νίκη του Ολυμπιακού μεγαλώνει και άλλο η διαφορά.  Σίγουρα τίποτα δε χάθηκε, εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Να το παλέψουμε και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία και στο τέλος οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα να τελειώσει αυτή η δύσκολη χρόνια χαρούμενα».

Ο κεντρικός του Φοίνικα Δημοσθένης Λινάρδος δήλωσε: «Σήμερα προσπαθήσαμε όσοι μπήκαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Το θέλανε, όπως το θέλαμε και εμείς και δεν μας βγήκε άλλη μια φορά. Μας λείπει η αυτοπεποίθηση εδώ και κάποιο καιρό. Δουλεύουμε σκληρά, αλλά ψάχνουμε το γιατί. Θέλουμε πλέον νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και ότι προκύψει».