Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γκιαούρη: «Θα βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της»

Γκιαούρη: «Θα βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της»

Ακόμη ένα έγκυρο και αποκλειστικό ρεπορτάζ του Volleyplanet επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες ώρες με την επίσημη ανακοίνωση της νεοαποκτηθείσας λίμπερο του Πανναξιακού, Σοφίας Γκιαούρη και τις πρώτες της δηλώσεις, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Η Επίσημη ανακοίνωση

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να καλωσορίσουν στις τάξεις του, την Σοφία Γκιαούρη. Η νεαρή λίμπερο ύψους 1,68εκ, θα φοράει την φανέλα της ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, έχοντας ενεργό ρόλο στην προσπάθεια για επανάληψη των επιτυχιών σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Challenge Cup.

gkiaouri_sofia_ilioupoli

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής της  στον Πανναξιακό ΑΟΝ, η Γκιαούρη, που σήμερα θα σβήσει τα 25 κεράκια της τούρτας γενεθλίων της,  “πέταγε από  χαρά” εκφράζοντας την αισιοδοξία της στο www.paon.gr

Gkiaouri_sofia_sea_
«Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που θα είμαι στην οικογένεια του Πανναξιακού, έναν σύλλογο που έχει αποδείξει ότι έχει οργάνωση και στόχους! Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τον κύριο Κόβαζιτς και θα προσπαθήσω να βοηθήσω το περισσότερο δυνατό την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...