ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Γκιούρδας: «Ύψιστη τιμή να εκπροσωπείτε τη χώρα»

Γκιούρδας: «Ύψιστη τιμή να εκπροσωπείτε τη χώρα»

Ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων, Μάριος Γκιούρδας επισκέφτηκε την Πέμπτη (5/1) τους διεθνείς της Εθνικής παίδων στους Αγίους Θεοδώρους, όπου συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του προκριματικού ομίλου του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος την προσεχή εβδομάδα (13-15/1) στο Άργος.

Αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ο Γκιούρδας απευθυνόμενος στους νεαρούς αθλητές έκανε μια ομιλία γεμάτη χρήσιμα μηνύματα: «Θεωρώ ότι θα πρέπει να σταθώ στον τρόπο που σκεφτόσαστε για ποιο λόγο βρίσκεστε εδώ. Αυτό είναι σημαντικό στις ηλικίες που ξεκινάτε τώρα γιατί είστε στις αρχές και γυρνάτε κι εμένα πάρα πολλά χρόνια τώρα πίσω, όταν πέρασα από αυτό το κομμάτι. Θα πρέπει να σκέφτεστε και να συνειδητοποιείτε το κίνητρο για το οποίο είστε εδώ και την προσπάθεια που κάνετε. Να σκεφτόσαστε ότι πάντα θα πρέπει να δίνετε στον εαυτό σας τη χαρά να παίρνει αυτό που του αξίζει για την προσπάθεια που κάνει» και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι μεγάλη τιμή για εσάς που είστε εδώ. Αυτή τη στιγμή, σας έχουν καλέσει οι Ομοσπονδιακοί προπονητές ως καλύτερους μέσα από μια επιλογή που έχουν κάνει και θα πρέπει να ξέρετε ότι εδώ δεν είστε για να κάνετε προπόνηση. Εφόσον έχετε κληθεί και είστε μέλη των Εθνικών ομάδων, βρίσκεστε εδώ -εκτός του να κάνετε προπόνηση- για να κερδίζετε και να κερδίζετε για την πατρίδα σας. Αυτο είναι μια φιλοσοφία που θα πρέπει να την έχετε μέσα σας. Δεν εκπροσωπείτε ούτε τον προπονητή, ούτε τον πρόεδρο, ούτε την Ομοσπονδία, εκπροσωπείτε την χώρα σας. Αυτό θεωρώ ότι είναι μια ύψιστη τιμή για εσάς και είναι ότι πιο σημαντικό και θα πρέπει να το αισθάνεστε. Είναι τιμή σας που είστε ένα μέλος των Εθνικών ομάδων, και αυτή τη στιγμή είστε στις μικρές ομάδες και αργότερα θα είστε στις μεγάλες και θα τις στελεχώσετε και αυτό θα πρέπει να σας συντροφεύει στην πορεία σας. Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνετε. Δεν θα φοβόσαστε τίποτα. Από όσο έχω μάθει είστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έχετε καλή ποιότητα, πολύ καλό υλικό. Στο αγωνιστικό κομμάτι είναι οι προπονητές που θα σας κατευθύνουν αλλά να ξέρετε ότι και η ψυχή σας και η θέλησή σας είναι πολύ σημαντική σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Τέλος, ο μάνατζερ της Εθνικής τους ανακοίνωσε: «Την άλλη βδομάδα θα είμαι μαζί σας και μέχρι το τέλος της διοργανωσης. Όσο μπορώ να βοηθήσω από τη μεριά μου, θα είμαι κοντά».

Οι διεθνείς άκουσαν με μεγάλη προσοχή όλα όσα τους είπε ο Μάριος Γκιούρδας και τον ευχαρίστησαν για την ομιλία και τη στήριξη στο πρόσωπό τους.

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
22/05/2024

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Τεράστια τιμή η Εθνική, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διακριθούμε» (vid)

Μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραχώρησε στην κάμερα του volleyball.gr την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ο νέος ομοσπονδιακός...