Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκολίτσης : «Καλύτερα να σταματάς όταν είσαι ψηλά»

Γκολίτσης : «Καλύτερα να σταματάς όταν είσαι ψηλά»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ηρακλή Χαλκίδας άφησε ο Σπύρος Γκολίτσης και με δηλώσεις που έκανε στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο έμπειρος τεχνικός έθεσε εν αμφιβόλω την παρουσία τους στους «μελανόλευκους».

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Ηρακλή Χαλκίδας με ήττες από τον Φοίνικα Σύρου στα play-off της Volleyleague και την κατάκτηση της 6ης θέσης και την αίσθηση ότι μπορούσε να πάει καλύτερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Σπύρος Γκολίτσης μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας έβγαλε είδηση τονίζοντας πως η παρουσία του στην Χαλκίδα δεν είναι σίγουρη για τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής από την Φλώρινα δήλωσε αρχικά «Θεωρώ ότι καλύτερα να σταματάς ή να φεύγεις όταν θα είσαι ψηλά. Εγώ είμαι ψηλά στην εκτίμηση των ανθρώπων της πόλης και της ομάδας και θα πρέπει να δούμε το επόμενο βήμα» για να συμπληρώσει «Έχω κλείσει το πρώτο κύκλο της θητείας μου εδώ, ξεκινήσαμε από το μηδέν αυτό το κομμάτι, εγώ είμαι ανοικτός σε προτάσεις, δεν ξέρω αν θα μείνει εδώ. Μπορεί να μείνω εδώ, μπορεί όχι. Είναι ένα θέμα ρευστό αυτή την χρονική στιγμή τον Απρίλιο. Μέσα στον Μάιο να δούμε τις προθέσεις του Συλλόγου αν θέλει να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Από εκεί και μετά ο Σπύρος Γκολίτσης κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς υπογράμμισε «Η χρονιά κλείνει για εμάς με θετικό πρόσημο. Νομίζω πως ο στόχος που είχαμε βάλει εξ αρχής, με την διοίκηση το καλοκαίρι ήταν να μπει η ομάδα στα πλεϊ-οφ και αν μπορεί σε μια καλύτερη από την 7η και 8η επετεύχθη και μας μένει μια θετική εικόνα για όλη την χρονιά».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...