Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκολίτσης : Στόχος η 8άδα

Γκολίτσης : Στόχος η 8άδα

Στο κλειστό της Κανήθου ο Ηρακλής Χαλκίδας βάζει τις βάσεις για μια πετυχημένη σεζόν στην Volleyleague με τους «μελανόλευκους» του Σπύρου Γκολίτση να  στοχεύουν στο κάτι καλύτερο από τις προηγούμενη χρονιά.

Μπορεί το ξεκίνημα κάθε χρονιάς να είναι ιδιαίτερα επίπονο για τους αθλητές των ομάδων, ωστόσο άπαντες στην Χαλκίδα ξεκίνησαν την  προετοιμασία τους με όρεξη και διάθεση, αλλά και πίστη για κάτι καλό.

Ο Ηρακλή Χαλκίδας μετρώντας ήδη μια χρονιά στην μεγάλη κατηγορία και έχοντας πλέον αποκτήσει εμπειρίες και παραστάσεις φιλοδοξεί τη νέα χρονιά να κάνει το βήμα παραπάνω ικανοποιώντας τους φιλάθλους του.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με  εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Σπύρου Γκολίτση, ο οποίος είδε με ικανοποίηση παλαιούς και νέους να έχουν την ίδια δίψα και θέληση…

Γκολίτσης : “Στόχος η 8άδα”

iraklis-xalkidas-omadikh-2017-18 golitsis-iraklis

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας αναφερόμενος στην έναρξη της χρονιάς και των προπονήσεων δήλωσε «Εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία σε όλους και χωρίς τραυματισμούς στους αθλητές. Για εμάς είναι η 2η χρονιά που θα συμμετάσχουμε στην Volleyleague και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.  Πέρσι πετύχαμε τον στόχο της παραμονής και την φετινή χρονιά θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την παρουσία μας στην 8αδα του βαθμολογικού πίνακα».

Μοναδικοί απόντες από τις μέχρι τώρα προπονήσεις της ομάδας είναι ο Μακ Γουίλιαμ που είναι προγραμματισμένο να έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή, ο Μακρυγιάννης που θα ενσωματωθεί το Σάββατο 2/9 και ο Τάπια που θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.