Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκολίτσης : Στόχος μας η 8άδα

Γκολίτσης : Στόχος μας η 8άδα

Το βάπτισμα του πυρός στην Α1 για τον Ηρακλή Χαλκίδας στο φετινό πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο και το Βραχάτι με τον προπονητή των νεοφώτιστων Σπύρο Γκολίτση να δηλώνει έτοιμος και αποφασισμένος να διεκδικήσει την είσοδο της ομάδας του στην 8άδα…

Το μαγικό ταξίδι στο όνειρο και την Α1 για τον Ηρακλή Χαλκίδας θα ξεκινήσει από το Βραχάτι. Εκεί όπου οι μελανόλευκοι» του Σπύρου Γκολίτση θα επιδιώξουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να βάλουν τις βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά.

Βέβαια κάθε αρχή και δύσκολη με τον τεχνικό των νεοφώτιστων να δηλώνει έτοιμος να παλέψει για τον στόχο της 8άδας.

«Σίγουρα θα παίξεις με όλους στο πρωτάθλημα.  Ξεκινάμε τη χρονιά στο Βραχάτι, μετά υποδεχόμαστε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και μετά πάμε Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ και Έβρο με Ορεστιάδα…  Είναι λίγο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε ότι μπορούμε κάθε αγώνα»  υπογράμμισε ο  Σπύρος Γκολίτσης και συμπλήρωσε «Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να μπούμε στην 8αδα. Να κυνηγήσουμε την 8άδα. Πολλές ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Θα παλέψουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.  Εμείς ετοιμαζόμαστε για μια σειρά αγώνων σε τουρνουά και θέλουμε να ήμαστε έτοιμοι. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί ως ομάδα. Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως δεν υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις στις υπόλοιπες ομάδες. Όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, οι διαφορές είναι μικρές και θα τα πάντα θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως θα έχουμε αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις».

Γερά φιλικά προετοιμασίας

Τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά φιλικά προετοιμασίας προκειμένου η ομάδα να δέσει και να είναι έτοιμη για το League Cup και το πρωτάθλημα,.

Αναλυτικά το διάστημα 23-24 και 25 Σεπτεμβρίου ο Ηρακλής Χαλκίδας θα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον  ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή και τη Νίκη Αιγινίου.

Στις 1 και 2 Οκτωβρίου οι νεοφώτιστοι διοργανώνουν τουρνουά στην Χαλκίδα με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και μιας ομάδας του εξωτερικού (Βοϊβοντίνα, Χάλκμπανκ ή Μπιουλ). Σε περίπτωση που δεν κατέστη δυνατό να συμμετάσχει ομάδα από το εξωτερικό τότε θα καλύψει το κενό μια εκ του Εθνικού ή ΟΦΗ.

Από εκεί και μετά στις 8-9 Οκτωβρίου ο Ηρακλής Χαλκίδας θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Παναχαϊκής, όπου μετέχουν ακόμη ο Παναθηναϊκός και η Ολυμπιάδα Πατρών.

Παράλληλα στο πρόγραμμα και τα μέσα Οκτωβρίου υπάρχουν κλεισμένα φιλικά με την Κηφισιά.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...