Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκόμεζ: «Χαρούμενοι αλλά αυτό δεν είναι τίποτα»

Γκόμεζ: «Χαρούμενοι αλλά αυτό δεν είναι τίποτα»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ και του ντέρμπι, Ερνάντο Γκόμεζ, έπεσε στο τάραφλεξ μετά τον τελευταίο πόντο από τα αντικείμενα που έπεσαν «βροχή» στου Ρέντη αλλά όταν σηκώθηκε ξεκαθάρισε… ότι αυτή η νίκη δεν είναι τίποτα αφού πρέπει ο Δικέφαλος να συνεχίσει τη δουλειά.

Λίγα λεπτά στις δηλώσεις του στη nova, ο μαχητής Βενεζουελάνος άσος εξήγησε πως βίωσε το ματς: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Δουλεύουμε όλο το χρόνο. Πόντο πόντο, νίκη νίκη. Σήμερα πήραμε μια νίκη απέναντι στη μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ. Στα δυο πρώτα σετ παίξαμε εξαιρετικά αλλά μετά τη διακοπή χάσαμε ρυθμό συγκέντρωση και ο Ολυμπιακός ανέβηκε και επέστρεψε. Μετά στο τάι μπρέικ αυτό που έγινε είναι καλό για το ελληνικό βόλεϊ. Είμαστε χαρούμενοι και συνεχίζουμε. Αυτό δεν είναι τίποτα. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Αναφορικά με τη δική του εκπληκτική εμφάνιση -σταμάτησε στους 38π. (32/53 επ, 3 άσσοι, 3 μπλοκ), τόνισε: «Ήρθα προετοιμασμένος ήξερα το καλό μπλοκ του Ολυμπιακού ήμουν συγκεντρωμένος σε αυτό που έπρεπε να κάνω».