Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκόμεζ: «Αισθάνομαι ότι γύρισα σπίτι μου»

Γκόμεζ: «Αισθάνομαι ότι γύρισα σπίτι μου»

Μια από τις πιο γρήγορες συμφωνίες επιστροφής αθλητή στην Α1 Ανδρών είναι σίγουρα αυτή του Ερνάντο Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να δηλώνει στο Volleyplanet ενθουσιασμένος που γυρίζει στο σπίτι του για τα δυο επόμενα χρόνια!

«Δεν έφυγα με τη δική μου θέληση από τον ΠΑΟΚ»

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και το μόνο που έχω προλάβει να κάνω είναι να στείλω ένα μήνυμα στον κόουτς που του λέω ευχαριστώ και πόσο χαίρομαι που θα δουλέψω ξανά μαζί του!», είπε πανευτυχής ο Γκόμεζ αποκαλύπτοντας ότι το δίδυμο Γκόμεζ-Καλμαζίδη θα είναι μαζί τη νέα σεζόν στο Δικέφαλο!

Από εκεί και πέρα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει όσα γράφτηκαν για τον ίδιο πέρυσι, πρόσθεσε: «Όλους αυτούς τους μήνες έχω πάρει εκατοντάδες μηνύματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι μου εκδήλωναν την αγάπη τους και το πόσο πολύ ήθελαν να μείνω στην ομάδα. Θέλω λοιπόν για μια ακόμη φορά να πω σε όλους ότι δεν έφυγα με τη δική μου θέληση από τον ΠΑΟΚ, κι ούτε ήταν θέμα χρημάτων όπως κάποιοι διέδιδαν. Θέλω να το πω αυτό για να το ξέρει ο κόσμος, γιατί σήμερα που συμφωνήσαμε αισθάνομαι ότι γύρισα σπίτι μου!».

Όσο για το τρόπο της συμφωνίας, ο Χάρυ ήταν περιγραφικότατος: «Το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο κ. Τσαλόπουλος από το γραφείo του κ. Κατσαρή και μου είπε ότι με θέλουνε πίσω στην ομάδα, αλλά θέλανε την απάντηση μου άμεσα. Ήταν λίγο ξαφνικό, αλλά μίλησα με την γυναίκα μου και μετά από λίγη ώρα είπα το ‘ναι’».

«Δέχθηκα να υπογράψω διετές»

Αναφορικά με τους λόγους που επιστρέφει στο Δικέφαλο, ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα έρχομαι σε μια ομάδα που ξέρω κι όπως σου είπα στην αρχή την αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Επίσης η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη όπου θα μπορώ να έχω την οικογένεια μου γιατί δυστυχώς στην Τουρκία είχαμε πρόβλημα με το σχολείο. Οι γυναίκες μου λατρεύουν την Θεσσαλονίκη και οι μικρές όταν της ρωτούσα μέσα στη χρονιά αν θέλουνε να γυρίσουμε μια μέρα, πάντα φώναζαν με ενθουσιασμό ‘ναιιιιιι’. Από κει και πέρα είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι θα συνεργαστώ με τον Γιάννη (σ.σ Καλμαζίδη), αφού όλοι ξέρουνε πόσο πολύ τον εκτιμώ, αλλά και με τους άλλους ανθρώπους και τους παίκτες της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας οργανισμός που μεγαλώνει, η νέα διοίκηση δείχνει ότι έχει υψηλούς στόχους, καλύτερη οργάνωση και όλα αυτά μετράνε. Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχθηκα να υπογράψω διετές συμβόλαιο συνεργασίας γιατί ξέρω ότι θα είμαι σε ένα περιβάλλον που θα μου επιτρέψει να δουλέψω σωστά και θα έχω δίπλα την οικογένεια μου».

«Να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές μαζί».

Ενώ για τον κόσμο του ΠΑΟΚ -που αποτελεί εκ των βασικών λόγων επιστροφής του- μίλησε με κολακευτικά λόγια: «Αυτός ο κόσμος που ήταν και είναι στην καρδιά μου και οι εικόνες από την περσινή σεζόν δεν θα τις ξεχάσω σε όλη μου τη ζωή. Και θέλω να τις ζήσω ξανά! Είδα φέτος όλους τους τελικούς και ζήλεψα. Για ένα αθλητή είναι αρκετά δύσκολο κάποιες φορές να βρει κίνητρο για να συνεχίσει να προσπαθεί να διεκδικεί τίτλους και να είναι σε υψηλό επίπεδο. Όταν όμως μπαίνεις στο γήπεδο και βλέπεις αυτό τον κόσμο δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να δώσει και την ψυχή σου μέσα στο γήπεδο κι αυτό ακριβώς θα κάνω για να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές μαζί».