Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκόμεζ: «Είμαι ελεύθερος»

Γκόμεζ: «Είμαι ελεύθερος»

Το βαρύ “όπλο” του φετινού ΠΑΟΚ, ο Ερνάντο Γκόμεζ από το Λίβανο όπου βρίσκεται μίλησε για την φετινή χρονιά του νταμπλ ενώ ανέφερε ότι είναι ελεύθερος στην αγορά

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στην ιστοσελίδα WorldofVolley, ο Βενεζουέλανος διαγώνιος ανέφερε σχετικά με το αν υπάρχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ για να ανανεωθεί η συνεργασία: “Για την επόμενη σεζόν είμαι ελεύθερος. Δεν γνωρίζω αν θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ ή όχι. Μου είπαν ότι επιθυμούν επέκταση του συμβολαίου μου αλλά δεν είχα κάποια πρόταση”.

Σχετικά με την πορεία του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του νταμπλ, ο Γκόμεζ ανέφερε: “Ήταν μια τέλεια σεζόν. Θα τη βαθμολογούσα με 10 γιατί χτίζαμε αυτόν τον τίτλο από την αρχή, δουλεύοντας 100%. Πραγματικά ήταν δύσκολο κατόρθωμα το νταμπλ γιατί ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε κατακτήσει κάποιον άλλο τίτλο”.

Τέλος, για τους οπαδούς του Δικεφάλου, ο “Χάρι” είπε: “Δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο και πήραμε έξτρα δύναμη για να παίξουμε. Έδωσαν μεγάλο κίνητρο στην ομάδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα πλέι οφ. Ήταν απίστευτα”!