Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκόμεζ : «Νιώθω καλά»

Γκόμεζ : «Νιώθω καλά»

Ο Ερνάντο Γκόμεζ μπήκε χαμογελαστός στο γήπεδο και έτοιμος να επιστρέψει για να προσφέρει στον ΠΑΟΚ ένα ακόμη πρωτάθλημα. Ο Βενεζουελάνος διαγώνιος όπως αποκάλυψε αν και ξεκινά την 17η επαγγελματική του προετοιμασία νιώθει το ίδιο άγχος ωστόσο δηλώνει έτοιμος μετά από 7 μήνες στα…πίτς.

«Είναι η 17η χρονιά που ξεκινώ ως επαγγελματίας παίκτης και αισθάνομαι το ίδιο άγχος πάντα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο δεύτερο σπίτι μου. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου. Είμαι καλά μετά από 7 μήνες δύσκολους που ήμουνα τραυματίας. Ναι. Νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν μπορώ να πω πως αισθάνομαι 100%,  αλλά σίγουρα νιώθω καλά.

Δεν βλέπω που ήμουνα ή που θα είμαι. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας σαν ομάδα και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%  των δυνάμεών μας και βήμα -βήμα θα βλέπουμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Αναφερόμενος για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ και το νέο πρωτάθλημα ο «Χάρι» υπογράμμισε  «Σίγουρα είμαι εδώ για να παίξουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί καλύτερος αλλά αν μου έλεγε κάποιος για το τι πιστεύω για την φετινή χρονιά θα του έλεγα Πιστεύω πως έχουμε θέληση, πολύ διαφορετική ομάδα αλλά».

Όσο για αυτά που πιστεύει πως θα χαρακτηρίζει την ομάδα τη νέα χρονιά ο Βενεζουελάνος διαγώνιος τόνισε «Το κύριο χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚ είναι ότι θα μάχεται και θα δουλεύει σκληρά. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε από τώρα στην προετοιμασία και να παρουσιαστούμε δυνατοί τη νέα χρονιά».

Παναγιώτης Πελεκούδας : «Τιμή μου που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας μαζί με τον Γκιόν και τον Νίκο  Παπαγγελόπουλο αποτέλεσε το νέο «αίμα» στην ομάδα με τον έμπειρο κεντρικό να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του.

Ο νέος κεντρικός των «ασπρόμαυρων» στις πρώτες του δηλώσεις υπογράμμισε «Νομίζω πως κάθε ομάδα που έχει κατακτήσει 3 τίτλους πάει για τον 4ο. Θεωρώ πως η ομάδα πρέπει να ρολάρει και να καταφέρει τα ίδια με πέρσι. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ για να αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ.

Στην Θεσσαλονίκη είχα ξαναζήσει και είχα περάσει υπέροχα, νομίζω είναι εύκολη η προσαρμογή σε τέτοιες ομάδες.

Στόχος είναι να είμαστε μια ομάδα. Αυτό απέδειξε και πέρσι. Ότι αν είναι ομάδα ακόμη και στα δύσκολα θα πάρει το πρωτάθλημα».