Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκόμεζ: «Τώρα αρχίζει το πάρτι»!

Γκόμεζ: «Τώρα αρχίζει το πάρτι»!

Οι δηλώσεις του πέμπτου και τελευταίου ημιτελικού του πρωταθλήματος ήταν αντάξιες της σειράς που παίχτηκε… δηλώσεις υψηλού επιπέδου. Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ επικρατούσε χαρά για την ιστορική πρόκριση και το κατάμεστο Παλατάκι αλλά και δηλώσεις αναγνώρισης της προσπάθειας του αντιπάλου.

Γκόμεζ:  «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε»

Το πυροβολικό, Ερνάντο Γκόμεζ στις δηλώσεις του στη Nova ανέφερε: «Από το ζέσταμα είδα περισσότερους από χίλιους φιλάθλους και κατάλαβα τι θα ακολουθούσε.Έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη για όλη την οικογένεια του βόλεϊ και του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό πρέπει να πω για την προσπάθειά του. Το πρωτάθλημα ξεκινά στα πλέι οφ και κυρίως στους τελικούς, θα τα δώσουμε όλα και να προσαθήσουμε να φέρουμε το πρώτο πρωτάθλημα για το Σύλλογο. Για μας ξεκινά το πάρτι. Ο πρώτος στόχος ήταν το Κύπελλο και τώρα έχουμε το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Κουρνέτας: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν υπό πίεση μετά την ήττα του 4ου ημιτελικού. Στον Παναθηναϊκό αξίζουν πολλά συχαρητήρια, έπαιξα στα όριά του. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έδωσε φτερά. Συστατικά για την επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά. Και αυτή η εικόνα σήμερα του γεμάτου γηπέδου είναι μια μεγάλη νίκη και δικαίωση για τη δουλειά αυτή».

Παντακίδης: «Γράφουμε ιστορία»

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης σχολίασε: «Τα συναισθήματα είναι εκπληκτικά, ζούμε μεγάλες στιγμές. Γράφουμε ιστορία και το ίδιο θέλουμε και στον τελικό. Σήμερα μπήκαμε αποφασισμένοι, θέλαμε να δείξουμε από την αρχή ότι είμαστε το αφεντικό στο σημερινό ματς. Ο κόσμος έδωσε ώθηση στην ομάδα, δεν μας άγχωσε αφού ξέραμε τι θα γινόταν. Το σημερινό ήταν μια αρχή για το τι θα γίνει στον τελικό».

Ρανγκέλ: «Πήραμε αυτοπεποίθηση πάμε για τον τελικό»

Ο Βραζιλιάνος μπλοκέρ, Λούκας Ρανγκέλ τόνισε: «Η ενέργεια ήταν απίστευτη. Παίξαμε για τον κόσμο αυτόν και πήγαμε στον τελικό. Περάσαμε από δύσκολο ημιτελικό και αυτό είναι καλό γιατί πάμε στους τελικούς με αυτοπεποίθηση και είναι κέρδος για εμάς για τη συνέχεια».

Γκαράς: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γκαράς ανέφερε: «Φέτος έχουμε δώσει μεγάλη χαρά σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Αν κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Ήταν κοντρολαρισμένο ματς για μας περισσότερο, ψυχολογικά μέσα μας το πιστεύαμε. Ο Ολυμπιακός έχει μια ιστορία βγαίνει πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι όποιος το θέλει πιο πολύ και το δείξει, θα το πάρει. Μας αρέσει ο Ολυμπιακός αυτό έδειξαν και οι προηγούμενες αναμετρήσεις. Σε έναν τελικό δεν υπάρχει φαβορί. Χαρακτηριστήκαμε από κάποιους φαβορί στους ημτελικους αλλά είδατε ότι όλοι μπαίνουν μέσα και παίζουν με αυτοσυγκέντρωση και σταθερότητα με στόχο τη νίκη».