ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Γκούντας : “Μέρα με τη μέρα καλύτερα”

Γκούντας : “Μέρα με τη μέρα καλύτερα”

Προβληματισμένος από το κακό ξεκίνημα αλλά ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Παγκορασίδων Κώστας Γκούντας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης κόντρα στην Σερβία για το Βαλκανικό πρωτάθλημα.

«Στο πρώτο σετ δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι, κι αυτό έχει να κάνει με το ότι το σημερινό ήταν το πρώτο παιχνίδι αυτής της ομάδας. Όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί, αλλά η Σερβία είναι μια ομάδα που έχει περισσότερες λύσεις και είναι πιο έτοιμη από τη δική μας», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Γκούντας και συμπλήρωσε:

«Είναι θετικό ότι αντιδράσαμε μετά το πρώτο σετ και δείχνει κάτι για την ομάδα και τις δυνατότητες της. Δεν είναι δικαιολογία το ότι αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, καθώς για να μπορέσουμε να δέσουμε χρειάζεται χρόνος και παιχνίδια. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα τα κορίτσια θα εμφανίζονται και καλύτερα ενώ ο στόχος αυτής της ομάδας είναι η πρόκριση της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά».