Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γλυκά γενέθλια για την αρχηγό

Γλυκά γενέθλια για την αρχηγό

Έκπληξη έκαναν οι παίκτριες του Άρη στην Διονυσία Τυφλιώρη. Οι «κίτρινες» έκοψαν τούρτα γενεθλίων στην αρχηγό της ομάδας, μετά το τέλος της προπόνησης και της ευχήθηκαν να τα εκατοστίσει και να γίνει μια σοφός με άσπρα μαλλιά.

Η κεντρικός του Άρη που έχει ύψος 1μ87 και ειναι απο τις πιο σταθερές παίκτριες του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου στηνΑ1, έγινε 26 ετών (14/3/1990), αγωνίζεται στον Άρη από το 2014, προερχόμενη από τους Μακεδόνες Αξιού που έχουν αναδείξει παρά πολλές παίκτριες όπως και την Βραζιλιάνα Καετάνο.

Η Τυφλιώρη που είναι πολυ χαμηλών τόνων, ανέβασε στο προφίλ της στο Face book τη σχετική σελφι και το παρακάτω ευχαριστήριο σε όσους της ευχήθηκαν ενω έκανε ειδική αναφορά στις συμπαίκτριες της:

«Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σας!!και εγώ με τη σειρά μου εύχομαι στον καθένα υγεία και όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ θα πω στις συμπαίκτριες μου που μου έδωσαν τη χαρά να κλείσω για 6η χρονιά τα 20..σας αγαπώ»

Στη σέλφι εικονίζονται: Χίτζιου, Σταματίου, Καλανταρίδου, Ιακωβίδου, Τσομπανίδου, Πεσόα, Κοσμά, Νιχάκι, Καετάνο, Ζωίδου.