ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γλυκόπικρη γεύση για Ορεστιάδα

Γλυκόπικρη γεύση για Ορεστιάδα

Ο συμμετοχή της Ορεστιάδας έπειτα από 15 χρόνια σε τελική φάση Κυπέλλου και ο αποκλεισμός της από την Κηφισιά αφήνει γλυκόπικρη γεύση καθώς η χαρά της συμμετοχής επισκιάζετε από τον υποβιβασμό.

Η Ορεστιάδα προσπάθησε να διεκδικήσει την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο η Κηφισιά δεν τις επέτρεψε να κάνει κάτι περισσότερο από το να ισοφαρίσει σε 1-1.

Λίγο μετά τον χαμένο ημιτελικό οι Αργύρης Αντιφάκος και Γιώργος Πεντίδης μίλησαν για τα συναισθήματα τους, με τον πρώτο να δηλώνει «Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση η φετινή σεζόν… Πικρία φυσικά για τον υποβιβασμό μας αλλά και ικανοποίηση για σήμερα. Παλέψαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, δείξαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το κακό είναι όμως πως σε ένα ακόμη ματς δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, με πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας».

Ο αρχηγός της Ορεστιάδας Γιώργος Πεντίδης υπογράμμισε «Σήμερα ήταν μία από τις πιο ωραίες φετινές στιγμές! Αν και είμαστε σαφώς επηρεασμένοι από τον υποβιβασμό της ομάδας, δείξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Κηφισιά, έναν άλλο χαρακτήρα αλλά και πρόσωπο. Δυστυχώς όμως δεν μας βγήκαν πολλά πράγματα. Εύχομαι καλή πορεία στις υπόλοιπες ομάδες του Final 4».