Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

“Γουρλού” η Ζούνιτς

“Γουρλού” η Ζούνιτς

Τυχερή αποδείχθηκε στο Μαρκόπουλο  για τον ΟΠΕ Ρεθύμνου η παρθενική παρουσία της Σέρβας άσου στον πάγκο της κρητικής ομάδας.

Η εμφάνιση της Μαρίνα Ζούνιτς με τη φόρμα των φιλοξενούμενων, επιβεβαίωσε πανηγυρικά το πρόσφατο δημοσίευμα του www.volleyplanet.gr, μολονότι η κρητική ομάδα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την απόκτησή της.

Η 26χρονη καλλονή έφερε γούρι στις συμπαίκτριες της στον χθεσινό εκτός έδρας ματς του Ρεθύμνου με το Μαρκόπουλο Revoil, όπου η Ζούνιτς, μπορεί να μην είχε χρόνο συμμετοχής, αλλά από τη θέση των αναπληρωματικών δεν σταμάτησε λεπτό να στηρίζει τη νέα της ομάδα.

Στο τέλος μάλιστα του συναρπαστικού αγώνα πανηγύρισε έξαλλα με τα υπόλοιπα κορίτσια του Ρεθύμνου το πολύτιμο δίποντο και με την Σαπαρέφσκα να βοηθάει στη μετάφραση έκανε τις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του ΟΠΕ Ρεθύμνου στο www.volleyplanet.gr

“Είμαι πολύ χαρούμενη που η ομάδα μου έπαιξε καλά και τελικά κέρδισε, μολονότι είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Πραγματικά, όσο βρισκόμουν στον πάγκο ήθελα να μπω μέσα και να βοηθήσω τις συμπαίκτριές μου, αλλά θα πρέπει να περιμένω μέχρι να παίξω.

Είμαι ευτυχισμένη που βρίσκομαι έδω, καθώς τόσο η πόλη του Ρεθύμνου , όσο και η στήριξη που έχω από την οικογένεια του ΟΠΕΡ με έχουν σκλαβώσει…» τόνισε η Μαρίνα που συμπλήρωσε ότι δεν γνωρίζει πολλά πράγματα από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν επικοινώνησε με καμία από τις συμπατριώτισσές της που έπαιξαν κατά το παρελθόν στην χώρα μας.