ΔΙΕΘΝΗ

«Γράφει ιστορία» η Κιγιάκοβα στα «Δύο Πριγκηπάτα»

«Γράφει ιστορία» η Κιγιάκοβα στα «Δύο Πριγκηπάτα»

Η Σλοβάκα άσος της ιταλικής Τρεντίνο Ρόσα, που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από την παλιότερη παρουσία της στον Α.Ο Θήρας και την ιστορική κατάκτηση της 2ης θέσης της ομάδας της Σαντορίνης, έγινε με τη μεταγραφή της στη Due Principati (σ.σ Δύο Πριγκηπάτα) η πρώτη ξένη παίκτρια στην ιστορία του συλλόγου της Α2 Ιταλίας.

Μετά την περσινή της συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου για τη Serie A η Μιροσλάβα Κιγιάκοβα βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με μία νέα πρόκληση στην καριέρας της. Η 29χρονη πρώην συμπαίκτρια της Μαρίας Νομικού στο Τρέντο, με “όπλο” τη διεθνή της εμπειρία από το ελληνικό, το πολωνικό, το ρουμανικό και το ελβετικό πρωτάθλημα, την αξιόπιστη υποδοχή της, αλλά και τα αποφασιστικά της χτυπήματα στην επίθεση, ευελπιστεί πως θα βοηθήσει τη νεοφώτιστη ομάδα του Σαλέρνο στους φετινούς της στόχους και θα φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης της διοίκησης.

«Αντιμετωπίζω αυτή τη νέα περιπέτεια στο Baronissi με μεγάλο ενθουσιασμό και είμαι έτοιμη να προσφέρω τη βοήθειά μου στην ομάδα ενόψει μιας σεζόν που πριμηνύεται μεγάλη και δύσκολη.  Θέλω να δώσω μεγάλη ικανοποίηση στους οπαδούς μας και αλλά και στη διοίκηση που πίστεψε σε μένα. Ελπίζω να επαναλάβω την καλή περσινή σεζόν που έκανα πριν από μερικούς μήνες στο Τρέντο» τόνισε στις ιστορικές της δηλώσεις της η γεννημένη στο Bardejov πρώην διεθνής Σλοβάκα ακραία της Τρεντίνο Ρόσα.