Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Γράφει ιστορία

Γράφει ιστορία

Νεοφώτιστη για…. φίλημα αποδεικνύεται η Ηλιούπολη αφού με το 3-0 (25-22, 25-14, 25-17) επί του Ηρακλή στο Κατσάνειο πανηγύρισε την 2η νίκης της στην μεγάλη κατηγορία και  παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ανάλυσε το

Ιδανικότερο ξεκίνημα στην μεγάλη κατηγορία δεν μπορούσαν να φανταστούν στην Ηλιούπολη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων φρόντισε να γράψει εκ νέου ιστορία αυτή τη φορά με την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία της στην μεγάλη κατηγορία.

Οι παίκτριες της Λυκογιάννη με πολύ καλό σερβίς και αυτοσυγκέντρωση κατέκτησαν τη νίκη στη Θεσσαλονίκη κάνοντας την έκπληξη της 2ης αγωνιστικής. Από την πλευρά του ο Ηρακλής παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών απογοητεύοντας τους φίλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το… «κλειδί»

Η άγνοια κινδύνου και η καλή ψυχολογία των αθλητριών της Ηλιούπολης ήταν αυτό που έφερε την κατάκτηση του πρώτου σετ που απλοποίησε κατά πολύ την υπόθεση για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Ηρακλής μετά το πρώτο σετ δεν μπόρεσε να μπει στον ρυθμό του αγώνα και η Ηλιούπολη φρόντισε να πάρει μια μεγάλη νίκη.

Τάδε έφη…

Πετίδης (Προπονητής Ηρακλή) : «Υπήρχε υπερβολικό άγχος λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και οι νεαρές αθλήτριες μας δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλουμε χρόνο και δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Λυκογιάννη (Προπονήτρια Ηλιούπολης) : «Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένη από την εμφάνιση μας. Πιέσαμε στο σερβίς, κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια». 

Με τη γλώσσα των αριθμών

Ηρακλής (Πετίδης): Βέλλιου, Στεφανίδου, Φερέιρα, Αλτίνη, Πάντεβα, Καραφουλλίδου, Παλτιμσίζογλου -λ / Δαμιανίδου, Καλαϊτζίδου, Τουκμενίδου
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Μπόκα, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Αλέξις, Έντουαρντς, Πατεράκη, Αργυροπούλου –λ 
*Τα στατιστικά του αγώνα θα δημοσιευτούν τη Δευτέρα.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...