Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Grand δείπνο για τις «πράσινες» (φωτ.)

Grand δείπνο για τις «πράσινες» (φωτ.)

Με δείπνο μετά μουσικής και την ωραιότερη θέα της πόλης στο “πιάτο” ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Α. Μακρόπουλος και χορηγός του τμήματος βόλεϊ υποδέχτηκε τις πρωτοπόρες “πράσινες” στο Grand Balcon του Saint George Lycabettus.

Ο ισχυρός άνδρας παρέθεσε δείπνο σε όλες τις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάφας, παρουσία και του προέδρου Ηλία Μιχαλαριά. Μάλιστα, ο κ. Μακρόπουλος γνώρισε μια-μια όλες τις αθλήτριες που όπως είπε “δίνουν χαρά με τις νίκες και τις επιτυχίες τους” ενώ πριν τους ευχηθεί να έχουν ένα υπέροχο βράδυ ανέφερε “είμαι ένας ταπεινός στρατιώτης του Παναθηναϊκού και θέλω να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας. Σας εύχομαι υγεία και νίκες”.

Στο φινάλε οι “πράσινες” τραγούδησαν τον ύμνο του Παναθηναϊκού και απήλαυσαν τη live μουσική που είχε επιλέψει ειδικά για την περίσταση  ο κ. Μακρόπουλος για να τις ευχαριστήσει με τον καλύτερο τρόπο και να δείξει την αμέριστη στήριξή του.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από την επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο στο facebook:

Ο κ. Μακρόπουλος ευχαρίστησε τις “πράσινες” πριν το δείπνο

pao_girls3

Συστήθηκε με όλες τις νέες αθλήτριες και χαιρέτισε τις παλιές καραβάνες

pao_girls1

Πατσέκο και Βίλκου, ξετρελάθηκαν με την ατμόσφαιρα και τη μαγευτική θέα

pao_girls5

Και η αναμνηστική φωτό

pao_girls2

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...