LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

H αγωνία για Ράπτη και το «ευχαριστώ» του «μικρού» στην ομάδα (φωτ)

H αγωνία για Ράπτη και το «ευχαριστώ» του «μικρού» στην ομάδα (φωτ)

Στον πρώτο τελικό Λιγκ Καπ η συμβολή του ήταν καταλυτική για την ανατροπή και τη νίκη μέσα στου Ρέντη, στον δεύτερο τελικό όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Ο λόγος για τον 20χρονο Αλέξανδρο Ράπτη ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση με υψηλό πυρετό.

Ο νεαρός διεθνής ακραίος ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί αλλά ήταν καταβεβλημένος και αυτή ήταν η αιτία που μπήκε ελάχιστα μόνο ως αλλαγή. Στην ομάδα έκαναν ότι μπορούσαν για να γίνει καλά μέχρι και η μαμά επιστρατεύτηκε για να τον έχει υπό παρακολούθηση αφού μάνα είναι μόνο μία αλλά με τις ιώσεις αυτή την εποχή να θερίζουν, άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να τον επιβαρύνουν.

Το… μυστικό το κράτησαν καλά κρυμμένο πριν τον αγώνα στον ΠΑΟ, ο ίδιος ήταν διακριτικά στη ζώνη με τους αναπληρωματικούς έως και από απόσταση και όταν πέρασε στο ματς φάνηκε αδύναμος. Ωστόσο, η λήξη του δεύτερου τελικού τον βρήκε κουβάρι με τους συμπαίκτες του, να πανηγυρίζει τον πρώτο του τίτλο με την ομάδα των αντρών του «τριφυλλιού».

Ο ίδιος αφού ενημέρωσε στο λογαριασμό του ότι βρίσκεται στον έβδομο ουρανό… πόσταρε φωτογραφίες από την απονομή αλλά και από τους πανηγυρισμούς στο κλειστό του Ρέντη (1o τελικό) όπου ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής και αινιγματικά έγραψε «Κανείς δεν είναι τέλειος… αλλά η  ομάδα είναι (ευχαριστώ για όλα)!

Δείτε το σχετικό ποστ:


View this post on Instagram

Nobody is perfect… but a team can be (thanks for everything) #team #support #winners #cup #first #enjoy #fun #whynot

A post shared by El Cid (@alex.raptis) on