A2

H κλήρωση της Α2 γυναικών

H κλήρωση της Α2 γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΕΟΠΕ, η κλήρωση των δύο ομίλων της Α2 γυναικών. Στον Ά όμιλο που ειναι ο Νότος, στον Α1 υποόμιλο κληρώθηκαν οι ομάδες των βορείων προαστίων, οι  δύο συλλόγοι της Καλαμάτας αλλα και οι δύο ομάδες της Κρήτης.

Αντίθετα ο Α2 είναι πολύ ισχυρότερος με 9 δυνατές αθηναϊκές ομάδες και δύο σωματεία από τα νησιά, την Αναγέννηση Σάμου και την Τελχινίδα Ρόδου και ουσιαστικά κάθε αγωνιστική να έχει δύο-τρία ντέρμπι.

Οι τρεις πρωτοι θα έχουν δικαίωμα ανόδου στην νέα κατηγορία Πρι-λιγκ που ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ ενω οι τρεις τελευταίοι θα υποβιβάζονται στην Β΄εθνική-περιφερειακό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την κλήρωση για τους υποομίλους  Α2 Γυναικών του βορείου ομίλου που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη, μαζί με την αντίστοιχη γυναικών, αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/6 και ώρα 10:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

 Α2 Γυναικών

Α’ Όμιλος
1ος Υποόμιλος
ΑΟΝ Αμαζόνες
ΑΣΠ Ίωνες
ΓΣ Πετρούπολης
ΓΣΚ Ηρακλής
ΓΣ Χαλάνδριου
ΦΟ Βριλησσίων
Στον όμιλο βρίσκονται και οι:
ΑΟ Ακρίτας
ΓΑΣ Μεσσαράς
ΓΣ Μεσσηνιακός
ΟΠ Ρεθύμνου

2ος Υποόμιλος
ΑΟ Αιγάλεω
ΖΑΟΝ
ΓΣ Πανιώνιος
ΑΟΦ Πορφύρας
ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου
ΑΣ Ηλιούπολη
ΑΟ Ηλυσιακός
ΑΟ Παλλήνη
ΑΕ Αγίας Παρασκευής
Στον όμιλο βρίσκονται και οι:
ΑΣΣ Αναγέννηση Σάμου
ΡΣΦΠ Τελχινίς

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...