A2

H προετοιμασία των ομάδων του Ασκληπιού

H προετοιμασία των ομάδων του Ασκληπιού

Ξεκινάει σε λίγες μέρες η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων γυναικών-ανδρών του Ασκληπιού για την νέα αγωνιστική περίοδο, τα οποία ενισχύθηκαν αρκετά κατά τη μεταγραφική περίοδο.

Αρχή θα κάνουν οι γυναίκες με την πρώτη συγκέντρωση να γίνεται την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 11:00 π.μ.στο Στάδιο των Τρικάλων όπου θα γίνει η ενημέρωση των αθλητριών απο την επιτυχημένη προπονήτριας, Σοφία Παναγιάρη, για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και τα πιθανά φιλικά που θα έχουν κλείσει μέχρι τότε.

Η προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 των γυναικών θα ξεκινήσει την Δευτέρα 22 Αυγούστου με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης με την επίβλεψη του γυμναστή-προπονησιολόγου Μυλωνά Σπύρου.

Με διαφορά μιάς εβδομάδας, την Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 19:00 και στο Στάδιο Τρικάλων, θα ξεκινήσει και η προετοιμασία του τμήματος των ανδρών για την νέα αγωνιστική περίοδο, όπου το αρχικό στάδιο, φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης θα γίνει με την επίβλεψη του γυμναστή-προπονησιολόγου, Μυλωνά Σπύρου.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...