Α1 ΑΝΔΡΩΝ

H βουτιά του «Κόκκι» για τον Σουλτανόπουλο!

H βουτιά του «Κόκκι» για τον Σουλτανόπουλο!

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης είναι… παντελονάτος όπως λέει και στο βίντεο και κρατά τις υποσχέσεις του. Έτσι, ο ακραίος των Πειραιωτών που έχασε το στοίχημα βούτηξε… για λογαριασμό του Σουλτανόπουλου, δείχνοντας εξαιρετικές ικανότητες και στο πόλο ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας στα ημιτελικά κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Το στοίχημα είχε κλείσει μετά από τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, όταν ο… Σούλτα βρέθηκε πάλι στη θέση για σέρβις κάνοντας την ανατροπή για την ομάδα του. Τότε, το γνωστό “πειραχτηρι”,  Μενέλαος Κοκκινάκης βλέποντας την επανάληψη του σκηνικού της Σύρου δήλωσε στον συμπαίκτη του, ότι αν καταφέρει να κερδίσει ξανά τον τίτλο του MVP θα βουτήξει στην θάλασσα.

Και επειδή μια βουτιά στην θάλασσα με αυτό τον καιρό δεν θα ήταν καλή ιδέα ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο «Κόκκι» αποφάσισε να ζητήσει από την ομάδα πόλο του Συλλόγου να τον… φιλοξενήσει για λίγο κατά την διάρκεια της προπόνησης της.

Ο Κώστας Μουρίκης παρέδωσε το σκουφάκι με το νούμερο 9 στον Κοκκινάκη δείχνοντας το ταλέντο του με τον κόουτς των νταμπλούχων Θοδωρή Βλάχο να δηλώνει ότι θα ήθελε να τον δοκιμάσει σαν εξτρέμ!

Το βίντεο είναι απολαυστικό και δείχνει το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει και μεταξύ των τμημάτων βόλεϊ και πόλο του Ολυμπιακού: