Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Hurtado: «Θα τα καταφέρουμε»

Hurtado: «Θα τα καταφέρουμε»

Ο Ivan Andres Hurtado Mina ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ΟΦΗ στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και με τους 17 πόντους που κατέκτησε έκλεψε την παράσταση. Ο 23χρονος διεθνής Κολομβιανός κεντρικός κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων» υποσχέθηκε δουλειά, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την Volleyleague.

Έτοιμος να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του και να οδηγήσει τον ΟΦΗ σε μια καλή χρονιά στην παρθενική του συμμετοχή στην Volleyleague δήλωσε ο Ivan Andres Hurtado Mina.

Η εμπειρία του δεδομένη και τα πρώτα δείγματα γραφής του Κολομβιανού κεντρικού θετικά με τον ίδιο να υπογραμμίζει με έμφαση «Ήρθα στον ΟΦΗ για να δώσω το 100% και να κάνω μια πολύ καλή χρονιά, τόσο εγώ, όσο και η ομάδα».

Ο «Ivan» με το καλό του σερβίς και τα δυνατά του τελειώματα, έδειξε ότι θα μπορέσει να δώσει βοήθειες στην κρητική ομάδα και όπως ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ «δουλέψαμε καλά σαν ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι και κοντράραμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, που είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη χώρα. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Συνεχίζουμε τη δουλειά και τη βελτίωση, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Ο Κολομβιανός ακραίος, τονίζει για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΟΦΗ, πως «είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Η ομάδα, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος, το γήπεδο, η πόλη. Θέλω να δώσω όσα περισσότερα μπορώ, ώστε να έχει ο ΟΦΗ, αλλά και εγώ μια καλή σεζόν. Πιστεύω ότι θα πάνε καλά για μας. Έχουμε μια καλή ομάδα και παρ΄ότι είναι η πρώτη μας χρονιά στην Volleyleague, θα τα καταφέρουμε».

Για τα φιλικά με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε : «παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετική υποδοχή και πολύ καλό σερβίς. Και εμείς όμως δείξαμε καλά στοιχεία. Ήταν δυο δυνατά παιχνίδια, όπως αυτά που θα δώσουμε στα επίσημα παιχνίδια στο πρωτάθλημα».

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΧΟΡΗΓΟΙ

Στα εξωαγωνιστικά τώρα ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει δίπλα του δύο ακόμη «σύμμαχους» ανακοινώνοντας δύο επιπλέον χορηγούς για τη φετινή σεζόν.

H VODAFONE η οποία στηρίζει 18 χρόνια τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και το εστιατόριο Kuzina αποτελούν τους δύο νέους χορηγούς του τμήματος βόλεϊ, με την διοίκηση του Ερασιτέχνη να βγάζει ευχαριστήρια ανακοίνωση για την συμφωνία.


Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...