PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Volleyleague

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Volleyleague

Την επιστροφή της στην Volleyleague της νέας χρονιάς πανηγύρισε στο Παλαιό Φάληρο η ΑΕΚ καθώς επικράτησε του Φλοίσβου με 3-1 και στην ισοβαθμία με την Καλαμάτα 80 εξασφάλισε την απ ευθείας άνοδο από την Preleague.

Μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ που «σφράγισε» με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά της στην Preleague και με το 3-1 επί του Φλοίσβου έστησε πάρτι ανόδου στο «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Άκη Χατζηαντωνίου ήθελαν το τρίποντο στο εξ αναβολής παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής και το κατέκτησαν φθάνοντας τους 43 βαθμούς. Βαθμοί ανόδου για την Ένωση που έπιασε την Καλαμάτα 80 στην κορυφή και ως καλύτερη στα μεταξύ τους παιχνίδια «κλείδωσε» την άνοδο ως πρώτη της βαθμολογίας.

Τα σετ: 1-3 (17-25, 25-27, 25-22, 22-25)

Α.Ο. ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Παναγιώτης Λακασάς): Δρογκάρης, Τζιουμάκας, Μαδούρας, Ντέντον, Γκίλμπερτ, Μαρσέλλος / Γκούζντα (λ), Σπιταδάκης (λ), Αναγνώστου, Χριστόπουλος, Αγγελόπουλος.

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Μελλές, Μπατατζίμ, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Αμορίμ, Ρούσης / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Ράμος, Καβαρινός.