Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η αποθέωση και το δάκρυ του Ντόκιτς

Η αποθέωση και το δάκρυ του Ντόκιτς

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό έχει τελειώσει και το κλειστό της Ερμούπολης στη Σύρου αποθέωσε ολόκληρη την ομάδα αλλά και συγκεκριμένα ένα σπουδαίο αθλητή και ένα σπουδαίο άνθρωπο, τον Τόμισλαβ Ντόκιτς!

Ο ίδιος πάντα χαμογελαστός αλλά και.. στεναχωρημένος αφού γνώριζε ότι ο Φοίνικας θα μπορούσε να είχε ακόμα μια ευκαιρία και να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος, έβγαλε τη φανέλα του και γύρισε να την πετάξει στους Συριανούς φιλάθλους που στην κυριολεξία τον αποθέωσαν! Γιατί το βόλεϊ στο νησί είναι γιορτή και μια ήττα δεν μπορεί να επισκιάσει τους κόπους και τις προσπάθειες της ομάδας.

Ο ίδιος λίγο αργότερα και πριν αποχωρήσει δακρυσμένος από γήπεδο, το βαρύ πυροβολικό του Φοίνικα δήλωσε στην κάμερα της Nova: “Κάναμε το καλύτερο στα τρία πρώτα σετ, ήμασταν αγχωμένοι λίγο, ίσως φοβισμένοι λίγο. Είχαμε την ευκαιρία και την χάσαμε. Δεν υπάρχει κατι άλλο να πω. Εύχομαι στον Ολυμπιακός το καλύτερο στους τελικούς. Θα γίνουν σίγουρα δυνατά παιχνίδια. Εμείς κάναμε ότι καλύτερο, μπορούσαμε. Πρέπει όλοι να είναι περήφανοι. Είχαμε ατυχίες-τραυματισμούς. Είναι ώρα να ξεκουραστούμε και να δούμε τι θα κάνουμε. Να απολαύσουμε όσα κάναμε”.