Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η απρέπεια του Ρανγκέλ, η σύρραξη και το δεδομένο για Φοίνικα και Παναθηναϊκό!

Η απρέπεια του Ρανγκέλ, η σύρραξη και το δεδομένο για Φοίνικα και Παναθηναϊκό!

Ο Πρωτοψάλτης μπλόκαρε τον Ράπτη και ο Φοίνικας πήρε τη νίκη με 3-2 σετ αλλά οι εικόνες που ακολούθησαν σίγουρα δεν τιμούν τους πρωταγωνιστές, τους συλλόγους που εκπροσωπούν αλλά ούτε και το άθλημα του βόλεϊ.

Οι παλμοί σίγουρα σε τέτοια ματς είναι στο κόκκινο αλλά άγνωστο θα παραμείνει… τι σκεφτόταν ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος που όπως φανερώνει το βίντεο έσπευσε στο φιλέ να ψελλίσει κάτι στη μεριά Πρωτοψάλτη (που όμως ο τελευταίος είχε γυρίσει πλάτη) με αποτέλεσμα το ψέλλισμα να το ακούσει ο Μπράουν και οι λοιποί Συριανοί που είχαν παραμείνει μπροστά στο φιλέ, για να  κορυφώσει το σκηνικό ο Ρανγκέλ φτύνοντας το συναθλητή του στο φιλέ…

Η κίνηση του Ρανγκέλ αναμφίβολα συνιστά μεγάλη απρέπεια απέναντι σε αντίπαλο, ενώ χάρη στους πιο ψύχραιμους απεφεύχθησαν τα χειρότερα. Είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που τόσο ο κόουτς Ανδρεόπουλος έσπευσε να τραβήξει τον Ανδρεόπουλο junior και τους παίκτες του, όσο και οι Συριανοί να κρατήσουν το θηριώδη Μπράουν για να σβήσει η φωτιά!

Ωστόσο, την ίδια ώρα που οι δυο ομάδες αντάλλασαν εξωαγωνιστικές “ευχές” και ο Ολυμπιακός στο PAOK Sports Arena πανηγύριζε το πρωτάθλημα, το απόλυτο δεδομένο ήταν ένα: ο Φοίνικας Σύρου έχασε έναν τίτλο σε μια χρονιά που επένδυσε αγωνιστικά και ο Παναθηναϊκός εκθρονίστηκε χωρίς καν να μπορέσει να διεκδικήσει σε μια χρονιά αποτυχημένη.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...