ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η CEV τιμά τον Θανάση Μπελιγράτη

Η CEV τιμά τον Θανάση Μπελιγράτη

Έτοιμος να ζήσει μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής του είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης, καθώς αύριο Παρασκευή (24/09) θα βρίσκεται στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας προκειμένου να τιμηθεί απο την CEV με το βραβείο Lifetime achievement award για την προσφορά του στην ανάπτυξη και διάδοση του Ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της κλήρωσης των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών – Γυναικών και αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα γκαλά των τελευταίων ετών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μετά και την χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού και θα δώσει την ευκαιρία να βρεθούν όλα τα αστέρια του Ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Η κορυφαία εκδήλωση της CEV θα μεταδοθεί σε Livestreaming, απο πλευράς Ομοσπονδίας θα δώσει το παρών ο εκτελεστικός διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος, ενώ οι διοργανωτές σε συνεργασία με το γραφείο Τύπου της ΕΟΠΕ έχουν ετοιμάσει και ένα βίντεο με σημαντικές στιγμές από την πορεία του Θανάση Μπελιγράτη ως παράγοντας του αθλήματος το οποίο και θα προβληθεί την ώρα της απονομής του.

Ο Θανάσης Μπελιγράτης, που είναι και επίτιμο μέλος της CEV, δήλωσε για την βράβευση του «Είναι μία μεγάλη τιμή στο πρόσωπο μου και προς την ΕΟΠΕ και την Ελλάδα. Είναι μία αναγνώριση για όλους τους αγώνες που έκανα για πολλές δεκαετίες στο άθλημα όχι μόνο ως παράγοντας αλλά και ως αθλητής και ως διαιτητής. Ευχαριστώ την CEV για αυτή τη μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Σέρβο πρόεδρο της CEV Αλεξάντερ Μπόρισιτς. Κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του στην Ελλάδα παρουσία και του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου μου είχε υποσχεθεί πως η CEV θα με τιμήσει προκειμένου να μάθουν οι νέοι παράγοντες πως δώσαμε μεγάλες μάχες και δύσκολους αγώνες για να φτάσουμε ψηλά το ελληνικό και ευρωπαϊκό βόλεϊ.

Είμαι πολύ συγκινημένος. Πετύχαμε πολλά, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Καθιερώσαμε την Βαλκανική Ενωση. Καθιερώσαμε το μπιτς βόλεϊ. Φέραμε επιτυχίες και κορυφαία πλασαρίσματα. Κάναμε υπερβάσεις και είμαι υπερήφανος για ότι πετύχαμε μαζί με τους συνεργάτες μου, τους συνοδοιπόρους στα Δ.Σ., τους παράγοντες των σωματείων, τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους διαιτητές, του δημοσιογράφους και όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Τους ευχαριστώ όλους και κάπου κάπου θα σας διηγούμαι γεγονότα όχι ως προσωπικά μου βιώματα αλλά ως εμπειρίες που θα είναι σημείο αναφοράς για την ιστορία του ελληνικού βόλεϊ».

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
30/12/2021

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς: Εκταμιεύτηκε η ‘α δόση ενίσχυσης των σωματείων από το στοίχημα

Καταβάλλονται από σήμερα, απευθείας στα 4.808 ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2021 του Υφυπουργείου Αθλητισμού,...