Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Δρακουλίδου στον  Πανναξιακό

Η Δρακουλίδου στον  Πανναξιακό

Την διεθνή με την Εθνική Νεανίδων πασαδόρο Κωνσταντίνα Δρακουλίδου ανακοίνωσε ο Πανναξιακός ο οποίος αρχίζει και συμπληρώνει  το φετινό του ρόστερ…

Αρκετά  χιλιόμετρα νοτιότερα από την Θεσσαλονίκη και τους Μακεδόνες Αξιού θα αγωνίζεται φέτος  η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου που συμφώνησε  με τον Πανναξιακό που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Η νέα διοίκηση της Νάξου φρόντισε να «κλείσει» την μεταγραφή  και να φέρει στο νησί την νεαρή πασαδόρο που είναι διεθνής με την Νεανίδων  και αποτελεί ένα από  τα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ.

Η 19χρονη αθλήτρια στις πρώτες της δηλώσεις υπογράμμισε «Είμαι ενθουσιασμένη που από την φετινή αγωνιστική χρονιά ανήκω στην ομάδα του Πανναξιακού. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να αγωνιστώ, να δουλέψω και να πάρω εμπειρίες σε μια ομάδα με στόχους όπως ο Πανναξιακός. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανναξιακού και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρόνια. Τέλος, ευχαριστώ την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού που με βοήθησαν για το επόμενο σημαντικό βήμα στην καριέρα μου».

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. καλωσορίζουν στις τάξεις του συλλόγου  την  Κωνσταντίνα  Δρακουλίδου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η 19χρονη πασαδόρος της εθνικής Νεανίδων, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ, ανήκει πλέον στο σύλλογο μας και θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδα μας για τα επόμενα χρόνια».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...