ΔΙΕΘΝΗ

Η Εγκόνου και επίσημα στη Βακίφμπανκ

Η Εγκόνου και επίσημα στη Βακίφμπανκ

Όλος ο κόσμος του βόλεϊ το γνώριζε εδώ και καιρό. Αυτή την Παρασκευή η διεθνής Ιταλίδα σουπερστάρ Πάολα Εγκόνου ανακοινώθηκε και με τη… βούλα από την τουρκική Βακίφμπανκ, που σάρωσε κάθε τίτλο και “κούπα” την τελευταία σεζόν στο παγκόσμιο βόλεϊ.

Η 23χρονη “μπόμπερ” της Κονελιάνο, αποχωρεί από την ιταλική έδρα μετά από τρεις σεζόν για να ζήσει την πρώτη της διεθνή εμπειρία στην Τουρκία, όπου στην ομάδα του συμπατριώτη της Γκουιντέτι, θα αντικαταστήσει την Σουηδέζα Ιζαμπέλα Χάακ, που θα καλύψει το κενό της Εγκόνου, στην Κονελιάνο.

“Είμαι χαρούμενη για αυτό το νέο ταξίδι. Είμαι βέβαιη ότι αυτή η εμπειρία θα με βοηθήσει να εξελιχθώ επαγγελματικά και προσωπικά. Μπορώ να βελτιωθώ πολύ και πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να το κάνω. Είμαι ενθουσιασμένη για το μέλλον και ανυπομονώ για αυτό” είπε η Εγκόνου, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Μπραζίλια, με την “σκουάντρα ατζούρα”, που το Σάββατο (18/6) στο πλαίσιο της 2ης εβδομάδας του VNL κοντράρεται με την “σελεσάο”.

Να σημειωθεί δε πως η νεαρή διεθνής Ρουμάνα διαγώνια, Αλεξία Καρουτάσου, που ήδη βρίσκεται σε διαδικασία πολιτογράφησης στην Τουρκία, θα είναι φέτος το “back up” της Εγκόνου στην “Βακίφ”!