Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Ελπίδα…της Καλανταρίδου!

Η Ελπίδα…της Καλανταρίδου!

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση έκανε η Ελπίδα Αμπελοκήπων με την απόκτηση της Αλεξίας Καλανταρίδου. Η διεθνής ακραία που έκανε εκπληκτική σεζόν στον Άρη και τον βοήθησε να τερματίσει στην 5η θέση και η αποδέσμευση της από τους «κίτρινους» είχε δημιουργήσει αίσθηση, αναδείχτηκε τη χρονιά που εληξε Rookie of the year (καλυτερη νέα παικτρια κατω των 21 ετών).

Επίσης η νεαρή Κατερινιώτισα που ειχε προτάσεις απο ομάδες της Αθήνας, επελεξε τη νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης γιατι ειναι ένα  σωματείο -οικογένεια αλλα και για να μπορέσει να ολοκλήρώσει τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό τμήμα του ΑΠΘ.

Η ανακοίνωση της Ελπιδας

«H Eλπίδα Αμπελοκήπων ανακοινώνει την συμφωνία με τη Αλεξία Καλανταρίδου, που θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα εν όψει της συμμετοχής στην Α1 Γυναικών. Η διεθνής ακραία, που βρίσκεται με την Εθνική Γυναικών στη Μεγαλόπολη, συμφώνησε έπειτα από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων και η Ελπίδα θα είναι ο τέταρτος σταθμός της καριέρας της.

Κalantaridou apo aris  00987

Η Καλανταρίδου γεννήθηκε στις 19.1.1995, έχει ύψος 1.87 και φέτος αναδείχτηκε Novasports Rookie of the Υear (καλύτερη νέα παίκτρια) στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Αρχέλαο Κατερίνης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αρη, στον Αίαντα Ευόσμου και πέρυσι πάλι στον Αρη. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων Κορασίδων και Νεανίδων, ενώ φέτος κλήθηκε και στην Εθνική Γυναικών.

Kalantaridou omorfi face  678

Στις πρώτες δηλώσεις της στο aselpis.gr, η Αλεξία υπογράμμισε: «Ευχαριστώ τους παράγοντες και τον προπονητή της Ελπίδας για την ευκαιρία που μου δίνουν, να αγωνιστώ για μία ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία και όμορφες στιγμές, να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να εκπληρώσω τους στόχους μου, τόσο σε αθλητικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο, με την ολοκλήρωση των σπουδών μου».