ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η Γιαννάκη στο πηδάλιο του Α.Ο Σαρωνικού

Η Γιαννάκη στο πηδάλιο του Α.Ο Σαρωνικού

Με νέα «καπετάνισσα» θα πορευτεί στα νερά του Α’ τοπικού της ΕΣΠΕΔΑ το γυναικείο τμήμα βόλει του Α.Ο. Σαρωνικός, που λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με την έμπειρη προπονήτρια, Πόπη Γιαννάκη.

Η 48χρονη πρώην προπονήτρια της Άρτεμις Κορυδαλλού και ανηψιά του θρυλικού “Δράκου” του παγκόσμιου μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, διαδέχθηκε την Δήμητρα Παλαβρατζή, που στην παρθενική παρουσία του σωματείου στο πρωταθλημα της ΕΣΠΕΔΑ έπειτα από 14 αγώνες (40β, 42-9 σετ) οδήγησε αήττητες τις κοπέλες του νησιώτικου συλλόγου στην κατάκτηση του τίτλου της Τοπικής κατηγορίας Γυναικών 2 και εδώ και μία εβδομάδα έλυσε τη συνεργασία της με την ομάδα.

Η νέα επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο Σαρωνικού, που μετά την επιτυχημένη καριέρα ως διεθνής αθλήτρια των Άρτεμις Κορυδαλλού και Ολυμπιακού πέρασε με ανάλογη επιτυχία από τους πάγκους των Φιλίας Ηλιούπολης, Αστέρας Αγ. Δημητρίου, Α.Σ. Ηλιούπολης και Άρτεμις Κορυδαλλού, πέρα από το «χτίσιμο» της νέας ομάδας των γυναικών, όπως δήλωσε στο “Volleyplanet” ήδη έχει αναλάβει την προπόνηση των Παγκορασίδων. Αύριο εξάλλου στις 17.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δημαρχείου Δραπετσώνας (2ος όροφος) κληρώνει για την Β΄Φάση του πρωταθλήματος, που θα αρχίσει το σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου.

«Μετά την τιμητική πρόταση που είχα και τις συζητήσεις που κάναμε με τον Σαρωνικό οι άνθρωποι της ομάδας της Αίγινας κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου και δέχθηκα να συνεργαστώ μαζί τους” δήλωσε στο Volleyplanet η έμπειρη προπονήτρια, που από το περασμένο Σάββατο έπιασε… δουλειά στο νησί. “Πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σύλλογο, που αγαπάει το βόλεϊ, με έμπειρους παράγοντες  όπως ο κ. Νικολούζος και έπειτα από την χθεσινή κατάκτηση του τίτλου των γυναικών, εν αναμονή της αυριανής κλήρωσης της β’ φάσης του πρωταθλήματος Παγκορασίδων, το νεδιαφέρον μας πλεόν επικεντρώνεται στις προπονήσεις των Παγκορασίδων, που συνεχίζουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος».