Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Holston στη Σαντορίνη

Η Holston στη Σαντορίνη

Στα χέρια της 26χρονης διεθνούς Αμερικανής Alex Holston θα στηριχθεί τη φετινή σεζόν η Σαντορίνη καθώς η διοίκηση των “κυανόλευκων” ανακοίνωσε την εναρξη της συνεργασίας της με την έμπειρη διαγώνια.

Έπειτα από δύο εξαιρετικές χρονιές στην Βουλγαρία με την Maritza (2018-2020) όπου κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, αλλά και μία σεζόν στην Πολωνία (2017) όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την Chemik Police, η Alex Holston επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Σαντορίνης με στόχο να συνεχίσει το πετυχημένο σερί των τίτλων.

Η 26χρονη Αμερικανίδα διαγώνια συμφώνησε με την διοίκηση της Σαντορίνης και τη νέα σεζόν θα αποτελεί το… “βαρύ πυροβολικό” της ομάδας των Κυκλάδων στη Volleyleague.

Η Holston την περσινή αγωνιστική περίοδο έγραψε ιστορία καθώς αγωνίστηκε στο πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ενώ από το 2016 είναι διεθνής με τις ΗΠΑ όπου κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο του Παναμερικανικού Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας

«Ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Alex Holston. Η 26χρονη (Ολνεϊ, 03/05/1995) Αμερικανίδα διαγώνια, ύψους 1,88 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.
Η Holston, πτυχιούχος Τουρισμού, Ψυχαγωγίας & Διοργάνωσης εκδηλώσεων του University of Florida, ήταν μία από τις βασικές αθλήτριες των «Florida Gators», όπου αγωνίστηκε με επιτυχία για 4 χρόνια στο NCAA των ΗΠΑ. Είναι
H επαγγελματική της καριέρα στο εξωτερικό ξεκίνησε στην Πολωνία με ιδανικό τρόπο καθώς τη σεζόν 2017-2018 στέφθηκε πρωταθλήτρια Πολωνίας με την Chemik Police, ενώ ο «χορός» των τίτλων συνεχίστηκε και για δύο ακόμη σεζόν στην Βουλγαρία (2018-2020), όπου με τα «χρώματα» της VC Maritza πανηγύρισε με την ομάδα της 2 πρωταθλήματα και το Κύπελλο Βουλγαρίας.
Τη σεζόν 2020/21 συμμετείχε στο ιστορικό επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ «Αthletes Unlimited».
Tο 2016 έκανε το ντεμπούτο της στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παναμερικανικό Κύπελλο.
Ο Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Alex στην οικογένεια του κα της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών, αλλά και ομαδικών της στόχων».