Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Ιακωβίδου στον Άρη

Η Ιακωβίδου στον Άρη

Μία ακόμα μεταγραφή για τη νεοφώτιστη στην Α1 γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη, η 20χρονη λίμπερο της Ελπιδας Αμπελοκήπων, Ηλιάνα Ιακωβίδου, η οποία θα αποτελέσει δίδυμο με την Σοφία Καψαμπέλη στην υποδοχή.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του γυναικείου τμήματος του Άρη:

«Η Ηλιάνα Ιακωβίδου αποκτήθηκε από το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Στο παλμαρέ της έχει πολλές επιτυχίες με τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας των Αμπελοκήπων, ενώ αγωνιζόταν στο γυναικείο τμήμα της Ελπίδας από 13 χρονών.

Η εικοσάχρονη αθλήτρια έχει ύψος 1.76μ. και αποκτήθηκε για να αγωνιστεί στη θέση του λίμπερο. Η Ιακωβίδου έγινε διεθνής με την Εθνική γυναικών το 2013».

Από την πλευρά του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου τόνισε σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς η Α1 είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και σίγουρα αποτελεί κίνητρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους», για ν΄ αναφερθεί στην πρώην ομάδα της, λέγοντας:

«Χρωστάω πολλά στην παλιά μου ομάδα, την Ελπίδα Αμπελοκήπων και κυρίως στον προπονητή μου, Γιώργο Χρυσομαλλίδη, που πίστεψε σε μένα και με ώθησε σε αυτήν την απόφαση. Εύχομαι καλή συνέχεια στις συμπαίκτριές μου και ελπίζω η χρονιά στη νέα μου ομάδα να είναι δημιουργική και να επιτευχθεί κάθε στόχος».