ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Κυριακή του τίτλου

Η Κυριακή του τίτλου

Αποφασισμένοι να κρατήσουν το Κύπελλο στον Πειραιά δείχνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Η νίκη επί της Κηφισιάς έφερε τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό της Κυριακής και με τις δηλώσεις τους Στεφάνου και Προύσαλης μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες ξεκούραση πριν την μεγάλη μάχη. Την μάχη που θα κρίνει και τον Κυπελλούχο για τη φετινή χρονιά. Οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Καζάζη φρόντισαν να μην….ξενυχτίσουν απέναντι στην Κηφισιά καθώς με το 3-0 ξεμπέρδεψαν σχετικά γρήγορα αποφεύγοντας περισσότερη ταλαιπωρία.

Τόσο ο Γιώργος Στεφάνου, όσο και ο Κώστας Προύσαλης στις δηλώσεις τους έδειξαν έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό.

Στεφάνου: «Σοβαροί και αποφασισμένοι»

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδας λίγο μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού δήλωσε «Ήμασταν «ψιλιασμένοι» θα έλεγα από την ήττα που είχε προηγηθεί από την ομάδα της Κηφισιάς τη Δευτέρα που μας πέρασε και σίγουρα ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και πεισμωμένοι και επικρατήσαμε. Από κει και πέρα είναι το πρώτο βήμα από τα δύο, έχουμε λίγες ώρες για να ξεκουραστούμε και να τσεκάρουμε την τακτική μας ανάλυση στην ομάδα του ΠΑΟΚ για να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και αποφασισμένοι για να φτάσουμε στην επιτυχία και στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Σίγουρα το γεγονός ότι έχουμε χάσει από αυτές τις δυο ομάδες θεωρώ ότι λειτουργεί θετικά, δεν είναι θέμα κινήτρου. Είναι θέμα ότι η ομάδα αντιλαμβάνεται πως απέναντι σε αυτές τις ομάδες που είναι καλές και έχουν δημιουργήσει αξιόλογα σύνολα, πρέπει να παίξουμε, να είμαστε σοβαροί και αποφασισμένοι προκειμένου να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν εύκολες νίκες, υπάρχει σοβαρή ομάδα και αποφασισμένη. Αυτό πιστεύω ότι είναι το μυστικό αυτών των δυο ημερών και εύχομαι να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε και αύριο».

Προύσαλης : «Τα κεφάλια μέσα, αύριο η κανονική δουλειά μας»

Ο Κώστας Προύσαλης από την πλευρά του μετρά αντίστροφα προκειμένου να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο του με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ωστόσο ο διεθνής πασαδόρος κρατά χαμηλούς τόνους και αφήνει τα καλύτερα για… αύριο.

Καταρχήν αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο που ήρθε και στον κόσμο που πιστεύω θα έρθει πιο πολύς αύριο να μας υποστηρίξει. Τον θέλουμε κοντά μας και θέλουμε να του αφιερώσουμε το τρόπαιο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και αυτό με την Κηφισιά. Μας πείραξε πολύ η ήττα της Δευτέρας, αυτές τις μέρες δουλέψαμε στα υπέρ της Κηφισιάς, μας είπε ο προπονητής τι έπρεπε να κάνουμε πιο καλά και θεωρώ ότι το κάναμε στο έπακρο σήμερα» υπογράμμισε ο Κώστας Προύσαλης και συμπλήρωσε «Τώρα τα κεφάλια μέσα, δεν καταφέραμε κάτι σήμερα, αύριο είναι η…δουλειά μας η κανονική. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και όπως έδειξαν τα ματς του πρωταθλήματος, αρκετά κλειστό. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, τώρα ποιες θα είναι αυτές; Θα το δούμε αύριο. Θα τα δώσουμε και εγώ και οι συμπαίκτες μου όλα για να φέρουμε ένα ακόμα Κύπελλο στον Ολυμπιακό».