Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Λι Ντα Γέονγκ στον ΠΑΟΚ

Η Λι Ντα Γέονγκ στον ΠΑΟΚ

Θετική έκβαση είχε η υπόθεση της διεθνούς Κορεάτισσας πασαδόρου, Λι Ντα Γέονγκ η οποία θα είναι η νέα μαέστρος του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Δικέφαλος είχε συμφωνήσει με την 25χρονη πασαδόρο της Εθνικής Κορέας, βρίσκοντας ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το σκάνδαλο που είχε προκύψει με τις κατηγορίες για μπούλινγκ από την ίδια και τη δίδυμη αδερφή της Λι Γιάε εις βάρος συμμαθήτριας της. Αμφότερες ζήτησαν δημόσια συγγνώμη, αλλά το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις και οι αθλήτριες τιμωρήθηκαν και από την ομάδα της την Pink Spiders αλλά και από την Ομοσπονδία με επ αόριστον αποκλεισμό.

Ωστόσο, η υπόθεση άρχισε να διερευνάται και ποινικά με τις δύο αθλήτριες να χηρσιμοποιούν όλα τα ένδικα μέσα για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Έτσι μετά από 4 μήνες ερευνών καμία από τις κατηγορίες δεν επιβεβαιώθηκε κι όπως αποκάλυψαν τα κορεατικά ΜΜΕ ο σύλλογος ζήτησε από την Ομοσπονδία την άρση της τιμωρίας τους κάτι που η τελευταία αποδέχθηκε.

Κάπως έτσι, υπάρχει happy end για τη μεταγραφή της Λι Ντα στον ΠΑΟΚ, γεγονός που επιβεβαιώνεται και  από την δήλωση του προέδρου των Pink Spiders, Κιμ Γέο Ιλ ο οποίος αρχικά τόνισε ότι «η Λι Γιάε δηλώθηκε στο ρόστερ της ομάδας ενώ η Λι Ντα θα παίξει στο εξωτερικό και εκτός απροόπτου στο ελληνικό πρωτάθλημα».