ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η “μάχη” της… Νέας Περάμου

Η “μάχη” της… Νέας Περάμου

Παιχνίδι απρόβλεπτο και ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματά αναμένεται στη Νέα Πέραμο (19:00) με την φιλόδοξη Κύζικο να αναμετράτε τον απογοητευτικό το τελευταίο διάστημα Παμβοχαϊκό έχοντας στόχο μια θέση στην 8άδα του Κυπέλλου.

Μπορεί τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μια κατηγορία, ωστόσο η Κύζικος Νέας Περάμου δηλώνει έτοιμη να πάρει τη νίκη -πρόκριση γράφοντας μια μεγάλη επιτυχία στην ιστορία της.

Οι “κιτρινόμαυροι” της Περάμου ποντάρουν στην έδρα αλλά και στην κακή κατάσταση που βρίσκεται ο Παμβοχαϊκός ο οποίος και μετά την παραίτηση του Γιώργου Χριστόπουλου θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Μπεκιάρη.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Λάϊου δεν έχουν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει στα προημιτελικά.

«Οι δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα είναι δεδομένες, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ καλό που θα έχουμε έναν τέτοιο αντίπαλο εν όψει των επόμενων υποχρεώσεων μας στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει το άγχος της πρόκρισης, αλλά ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλά. Ο Παμβοχαϊκός έχει ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά οι αλλαγές δίνουν συνήθως κίνητρο στους παίκτες για να αποδείξουν ότι η ευθύνη δεν ήταν δική τους», δήλωσε ο τεχνικός των γηπεδούχων και πρωτοπόρων στον Β’ όμιλο της Α2 Ανδρών, Γιάννης Λάιος.

Στον πάγκο του Παμβοχαϊκού θα κάνει ντεμπούτο ο Σωτήρης Μπεκιάρης, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια στα τμήματα ανάπτυξης του συλλόγου και το γυναικείο τμήμα, από το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο βοηθός του Γιώργου Χριστόπουλου.

«Άγχος προσωπικά δεν έχω, πέραν του φυσιολογικού άγχους που υπάρχει σε κάθε προπονητή πριν από έναν αγώνα. Είμαι χρόνια στο χώρο, ξέρω τα παιδιά και θεωρώ ότι από αυτό το ματς θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την πορεία της ομάδας», είπε ο κ. Μπεκιάρης και συμπλήρωσε: «Το παιχνίδι πέρα από τις δυσκολίες που έχει, παρουσιάζει και αρκετές ιδιαιτερότητες αφού πολλά από τα παιδιά της αντιπάλου έπαιζαν σε εμάς. Γενικά η Κύζικος έχει ρόστερ για την Α1 και αυτό φαίνεται από την πορεία της, ωστόσο εμείς θέλουμε την πρόκριση προκειμένου να ανέβει και η ψυχολογία της ομάδας».