DARK ROOM

Η Μαρία και η… συνονόματη!

Η Μαρία και η… συνονόματη!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Ηλίας Παπαϊωάννου

Μία… απρόσμενη, αλλά γλυκύτατη συνάντηση είχε λίγο πριν τους σημερινούς αγώνες στα “Νομίκεια 2015” η ομάδα του Παναθηναϊκού, που από χθες βρίσκεται στη Σαντορίνη για το σημαντικό τουρνουά.

Οι “πράσινες” έξω από το εστιατόριο, όπου τρώνε βρέθηκαν τετ α τετ με τα γραφικά γαϊδουράκια που μεταφέρουν αγόγγυστα τους τουρίστες από το λιμάνι στα Φηρά και δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν μία αναμνηστική φωτό μαζί τους!

panathinaikos_santorini_gaidoyria

Το ενδιαφέρον όμως της Μαρίας Νομικού, που ξέρει ότι στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος θα πρέπει αυτές και οι συμπαίκτριές της να δείξουν… γαϊδουρινή υπομονή και να παραμείνουν ψύχραιμες όσο κι αν  χρειάζεται να”γκαρίζει” ώρες ώρες ο απαιτητικός τεχνικός, Γιώργος Ρούσης , έκλεψε ένα συγκεκριμένο γαϊδουράκι, το οποίο η διαγώνια του “τριφυλλιού” άρχισε να χαιδεύει και να του μιλά.

Μάλιστα όταν ο συμπαθής ημιονηγός, είπε στη διεθνή διαγώνια πως το συγκεκριμένο γαιδουράκι ήταν και… συνονόματό της, το λάτρεψε περισσότερο, παρόλο που στην τετράποδη παρέα ήταν ακόμη η “Κούλα” και η “Δήμητρα”!