ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η μεγάλη μάχη, η πρόδος και η επιθυμία για νίκη κόντρα στην Πορτογαλία

Η μεγάλη μάχη, η πρόδος και η επιθυμία για νίκη κόντρα στην Πορτογαλία
Για την πρόοδο που έχει κάνει η Εθνική αλλά και για τη νίκη που θέλει η γαλανόλευκη κόντρα στην Πορτογαλία μίλησαν ο κόουτς Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο Σταύρος Κασαμπαλής αντίστοιχα, μετά το παιχνίδι με τη Σερβία.
 
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Δώσαμε άλλη μία μεγάλη μάχη, η νίκη δεν ήρθε αλλά την θέλαμε. Πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα αξίζει και το έχω πει σε όλο το κόσμο. Δείχνουμε ότι μπορούμε και ότι είμαστε κοντά και έχουμε κάνει πρόοδο. Δυστυχώς δεν έχουμε νίκη. Θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε με την Πορτογαλία. Δεν θα πούμε ποτέ μεγάλα λόγια, ξέρουμε τι έχουμε στα χέρια μας και πως να το δουλέψουμε. Αυτό που γνωρίζουμε επίσης είναι ότι ο χρόνος είναι σύμμαχός μας. Με την κατάλληλη βοήθεια αυτή η ομάδα μπορεί να μας δώσει σπουδαία πράγματα».

Ο πασαδόρος της Εθνικής μας ομάδας Σταύρος Κασαμπαλής είπε: «Η Εθνική ομάδα έχει βρει έναν καλό ρυθμό. Όλοι μας χαιρόμαστε να παίζουμε απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Όπως με την Πολωνία έτσι και με τη Σερβία κάναμε μεγάλη προσπάθεια.  Πιάσαμε καλή απόδοση και σίγουρα τους κάναμε τη ζωή δύσκολη. Όταν πήραμε το 4ο σετ πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.  Στο 5ο σετ μίλησε η εμπειρία της Σερβίας. Ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με την Πορτογαλία. Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη, ανεξάρτητα αν θα προκριθούμε ή όχι».