Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Η Μουντάκη μένει, η Τένεβα φεύγει»

«Η Μουντάκη μένει, η Τένεβα φεύγει»

Ένα ποσοστό κοντα στο 20% απομένει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του Α.Ο. Θήρας για την προσεχή σεζόν.

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουνε συνδυάσει τη Σαντορίνη με διακοπές, βόλτες στην Καλντέρα, ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα, αλλά η διοίκηση του Α.Ο Θήρας, εξαιτίας και της έναρξης της τουριστικής περιόδου στο νησί, «τρέχει» για να προλάβει να “χτίσει” την ομάδα της προσεχούς περιόδου, η οποία είναι ήδη ολοκληρωμένη κατά 80%!

Με τη Νίκη Μουντάκη να είναι και φέτος η «κολώνα» της ομάδας, την Μαρία Οικονομίδου να βρίσκεται μία ανάσα από την παραμονή της και την Βουλγάρα, Ράντι Τένεβα να επιστρέφει οριστικά στην πατρίδα της, ο τεχνικός Απόστολος Οικονόμου φαίνεται πως θα έχει ένα ξεκούραστο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι, καθώς όπως δήλωσε στο Volleyplanet ο αντιπρόεδρος του Α.Ο Θήρας, Γιώργος Σπυριδάκης ήδη έχει «κλείσει» τις περισσότερες αθλήτριες που θέλει για τη νέα σεζόν, μετά την παρθενική περσινή εμπειρία στα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ.

«Η πρώτη χρονιά μας έδωσε πολύτιμες εμπειρίες στην Α1 κατηγορία και με την κατάληψη της 5ης θέσης είμαστε ευχαριστημένοι, αφού πρώτη φορά στο νησί είχαμε μία τέτοια επιτυχία σε ομαδικό άθλημα. Ο κόσμος είδε αγώνες και θέαμα που δεν είχε ξαναδεί οπότε άξιζε η προσπάθεια που κάναμε» τόνισε ο αντιπρόεδρος ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της ανανέωσης της συνεργασίας της μολονότι στην προσπάθειά του να… θολώσει τα νερά υποστήριξε ότι «ο Α.Ο Θήρας κινείται για αθλήτριες σε όλες τις θέσεις».

Ερωτηθείς δε από το Volleyplanet, με την ευκαιρία της παρουσίας της Άννας Σαλούστρου και την επαγγελματική της δραστηριοποίηση στη Σαντορίνη, αν υπάρχει ενδιαφέρον για την κεντρική του Πανναξιακού, ο κ. Σπυριδάκης υποστήριξε ότι «δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, η Σαλούστρου κάνει εδώ διακοπές. Όχι ότι δεν θέλουμε την αθλήτρια, απλα δεν έχει γίνει καμία επαφή μαζί της».