Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η νέα διοίκηση του Πορφύρα

Η νέα διοίκηση του Πορφύρα

Συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις πρόσφατες εκλογές, η νέα διοίκηση του Πορφύρα με πρόεδρο τον Κανάκη Τσιριγωτάκη ενώ χρέη αντιπρόεδρων ανέλαβαν οι Γιάννης Βασιλείου και ο συνάδελφος και σύμβουλος της ΕΣΠΕΔΑ και της ΕΟΠΕ, Νίκος Δελαγραμμάτικας.  Στο 15μελές ΔΣ, μετέχουν 7 νέα πρόσωπα και αποτελείται ιεραρχικά από τους :

Πρόεδρος : Κανάκης Τσιριγωτάκης

Α΄Αντιπρόεδρος : Γιάννης Βασιλείου

Β΄Αντιπρόεδρος : Νίκος Δελαγραμμάτικας

Γεν.Γραμματέας : Γιώργος Κωνσταντίνου

Ειδ. Γραμματέας : Χρύσα Μουρτάκου-Κυρίτση

Ταμίας : Μανώλης Κορωνιός

Γεν. Αρχηγός : Τάσος Βερέβης

Σύμβουλοι : Στέφανος Τσιριγωτάκης

Αργύρης Παπαφράγκου

Αγγελος Ζαννής

Νίκος Ηλιόπουλος

Αντώνης Γλυνός

Νικόλαος Ρεβίδης

Μανώλης Εμμανουηλίδης

Σταμάτης Σταματάκος

 

Porfyras morlis-0789Porfyras kopi pitas-7890

Τίμησε τον δήμαρχο Πειραιά

Το τμήμα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, βράβευσε στην κοπή της πίτας του η οποία συνδυάσθηκε με αποκριάτικο πάρτυ, τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την αρωγή του στην ομάδα ( την απονομή έκαναν η αρχηγός της γυναικείας ομάδας μας Αννα Μαρία Θεοχάρη και η αθλήτρια των Νεανίδων και Κορασίδων Α Μαρία Χονδρουδάκη).

Η διοίκηση του νεοφώτιστου στην Α1, Πορφύρα τον ευχαρίστησε  για το ενδιαφέρον του, όπως και για τις διευκολύνσεις που παρέχει από την πλευρά του ως Δήμος Πειραιά. “Στο πρόσωπο του τιμήσαμε, παράλληλα, έναν δικό μας άνθρωπο, έναν άνθρωπο του αθλητισμού, με λαμπρή οικογενειακή παράδοση στον πολιτισμό και την παιδεία.” αναφέρει το επίσημο blog του συλλόγου.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...