Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας προχωρά στον δρόμο για την επόμενη Άνοιξη…»

«Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας προχωρά στον δρόμο για την επόμενη Άνοιξη…»

Στο απόφθεγμα του Γερμανού φιλοσόφου Φρίντριχ Νίτσε «Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς» αποτυπώνεται χαρακτηριστικά η νοοτροπία και φιλοσοφία του Α.Ο. Θήρας λίγα 24ωρα μετά τον “πικρό” αποκλεισμό της ομάδας από τα ημιτελικά της Volleyleague γυναικών.

Ένας αποκλεισμός, που “έβαλε ταφόπλακα” στα φετινά όνειρα διάκρισης της ομάδας και σκόρπισε πρόσκαιρη απογοήτευση στη διοίκηση, στις αθλήτριες και στον κόσμο της Σαντορίνης. Μιας  ομάδας, που σε όλο το πρωτάθλημα βρίσκονταν “με το σπαθί της” στις 3-4 κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά τελικά, χωρίς ασφαλώς να μειώνεται στο ελάχιστο το μέγεθος της τεραστιας επιτυχίας της Θέτιδας, “πλήρωσε” ένα “κακό” παιχνίδι και μία λάθος διαιτητική απόφαση στον α’ προημιτελικό της Βούλας.

Μια “ατυχία” , ένα “στραβοπάτημα”, όπως χαρακτηρίζει η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας σε ανακοίνωσή της την ήττα στις λεπτομέρειες του “χρυσού σετ” του β’ αγώνα, μια… στραβοτιμονιά, που  έβγαλε την ομάδα του Ιταλού Ματέο Φρέσκι “εκτός πορείας” διάκρισης. Τίποτα όμως, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση,  δεν ρίχνει το ηθικό,  δεν αναγκάζει του ανθρώπους της ομάδας σε οπισθοχώρηση.

Κι αυτό γιατί το “καμάρι του νησιού” αντλεί τη δύναμη και το κουράγιο για να συνεχίσει, από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του συλλόγου. Τα παιδιά των ακαδημιών, τους φίλους της ομάδας που επιβράβευσαν με το θερμό τους χειροκρότημα την υπέρβαση των αθλητριών, την πολύτιμη στήριξη των χορηγών και ασφαλώς τα μέλη της διοίκησης, τις αθλήτριες και το υπόλοιπο επειτελείο. Πιστός λοιπόν στο όραμά του, το μεράκι και την αγάπη του για το άθλημα, ο Α.Ο. Θήρας δεν “καταθέτει τα όπλα”, αλλά συνεχίζει να να βάζει ” ψηλά τον πήχη”, κάνοντας περήφανο ένα ολόκληρο νησί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας

“Ο ΑΟ Θήρας, συνεχίζει. Πέρασε μια δύσκολη φάση και εκεί που τα τελευταία χρόνια, είχε κερδίσει όλους τους μεγάλους στόχους, φέτος τις τελευταίες αγωνιστικές στιγμές κάποια πράγματα δεν δούλεψαν, όσο η Διοίκησή του είχε σχεδιάσει και ήθελε.
Δεν μας πτοεί η ατυχία. Μπορεί να μη φτάσαμε στην κορυφή, αλλά δεν κατρακυλήσαμε. Ήμασταν και ήμαστε στο παιχνίδι. Χάσαμε κάποιους στόχους, αλλά όχι το μεγάλο μας στόχο. Την Ομάδα. Την Οικογένεια. Το Νησί. Αυτά Συνεχίζουν. Τον αγώνα, αλλά και το παιχνίδι. Με προγραμματισμό και αφοσίωση. Όλοι στεναχωρηθήκαμε, αλλά κανείς δεν εγκατέλειψε.
Επειδή, δεν χάσαμε, τίποτα. Ήταν ένα στραβοπάτημα, που μας έμαθε, πόσο προσεκτικά πρέπει να βαδίζουμε. Μαζί σας. Μαζί με εκείνους, που μας πίστεψαν, μας πιστεύουν και μας στηρίζουν. Φιλάθλους και Χορηγούς.
Η Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, προχωρά. Με ενθουσιασμό, αλλά και σύνεση. Οι επόμενοι στόχοι, είναι ήδη εδώ. Και τους έχουμε βάλει μαζί”.

Το ποστάρισμα του Α. Πατηνιώτη

Στο ίδιο πνεύμα με την ανακοίνωση του συλλόγου και εξίσου… ρομαντική διάθεση ήταν και η ανάρτηση του Ανδρέα Πατηνιώτη.  Σε ποστάρισμά του στα social media, που αποπνέει ελπίδα και αισιοδοξία ο αντιπροέδρος του Α.Ο. Θήρας, κόντρα στις λίγες ώρες της γκρίζας συννεφιάς που σκέπασαν το ΔΑΠΠΟΣ, δίνει πρώτος το σύνθημα για μια νέα πορεία, γεμάτη αισιοδοξία και “με χαμογελο στο δρόμο για την επόμενη Άνοιξη”.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...