DARK ROOM

Η Παπαφωτίου πρέσβειρα του No Finish Line Athens

Η Παπαφωτίου πρέσβειρα του No Finish Line Athens

Ambassador και σε δρομικό event η Αθηνά Παπαφωτίου! Η αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι πρέσβειρα του αγώνα 5χλμ «Lidl Woman Run» που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του 8ου No Finish Line Athens, Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στο ΟΑΚΑ.

Η πρώην πασαδόρος της Εθνικής ομάδας προτρέπει όλες τις γυναίκες να δηλώσουν συμμετοχή για να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων χιλιομέτρων, τα οποία μεταφράζονται σε ευρώ προσφοράς για τη συνέχιση του έργου του «Μαζί για το Παιδί»!

Η back to back Πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, που εκτός από τις αγωνιστικές της ικανότητες είναι γνωστή και για την έντονη φιλανθρωπική της δράση, έχοντας ιδρύσει μαζί με την πρώην συμπαίκτριά της στην Μιλούζ, το Ανθρωπιστικό Πρόγραμμα «Thriboo», με εθελοντικές δράσεις προώθησης εναλλακτικών μέσων εκπαίδευσης μέσω του αθλητισμού σε αναπτυσσόμενες περιοχές, όπως η Ζανζιβάρη και το «Zanzibar School of Hope», δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το κορυφαίο φεστιβάλ ψυχαγωγίας, άθλησης και κοινωνικής προσφοράς, No Finish Line Athens.