Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η πιο… γλυκιά ήττα της χρονιάς

Η πιο… γλυκιά ήττα της χρονιάς

Για τη χθεσινή “ανώδυνη” ήττα της Ηλιούπολης στη Σαντορίνη, μίλησε μεταξύ άλλων στο Volleyplanet η τεχνικός της νεοφώτιστης ομάδας, Δήμητρα Λυκογιάννη, που προσκαλεί  στο τελευταίο εντός έδρας ματς με το Ανατόλια όλους τους φίλους της ομάδας να γιορτάσουν μαζί την παραμονή στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Τα ευχάριστα “μαντάτα” της νίκης του Μαρκόπουλου επί των Μακεδόνων στη Χαλάστρα” λύτρωσε” την Ηλιούπολη , που στον αγώνα με τον Α.Ο Θήρας δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που θα “σφραγίζε” την παραμονή της στην κατηγορία.

No 700646

“Τέλος καλό, όλα καλά… Η πιο “γλυκιά’ ήττα. Σίγουρα για εμάς ήταν μία ανακούφιση γιατί ειδικά την τελευταία εβδομάδα που είχαμε και το πρωτάθλημα των Νεανίδων δεν προλάβαμε να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλά. Προσωπικά θα προτιμούσα το θέμα της παραμονής να είχε τελειώσει από τα “δικά μας χέρια”, παίρνοντας ίσως έναν βαθμό από κάποια άλλα ματς ή με την ΑΕΚ, γιατί στην Σαντορινή το ματς ήταν πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια” τόνισε στο volleyplanet η προπονήτρια της Ηλιούπολης, Δήμητρα Λυκογιάννη.

No 700653

Μιας ομάδας, που αν και προέρχονταν από την Α2 με τη συνολική της πορεία και τη μαχητικότητά της απέδειξε πως άξιζε να μείνει στην κατηγορία και στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, έστω κι αν όπως υποστηρίζει η κόουτς της Ηλιούπολης, το φετινό επίπεδο, παρά το σασπένς, δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

“Mπορούσε να υπήρχε ένα καλύτερο επίπεδο στο πρωτάθλημα, γιατί πέρα από τις 4-5 ομάδες που ξεχωρίσανε από την αρχή, οι υπόλοιπες, συμπεριλαμβανομένης και της Ηλιούπολης, νομίζω πως κινήθηκαν στη μετριότητα. Ευελπιστώ όμως πως παρά αυτή την καμπή που υπάρχει, σύντομα θα ανέβει ξανά το επίπεδο και μέσα από αυτή την άνοδο θα ωφεληθούν και το άθλημα αλλά και οι αθλήτριες.

No 700658

Ωστόσο αξίζει να τονιστεί πως το σασπένς και η αγωνία δεν έλειψαν, καθώς για τις περισσότερες ομάδες, και της δικής μου ασφαλώς, κάθε ματς είχε χαρακτήρα ντέρμπι μέχρι τέλους” επεσήμανε η όμορφη τεχνικός, που ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς στην έδρα της προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας για “να δώσουμε στο ματς με τo Ανατόλια έναν χαρακτήρα φιέστας και να χαρούμε παρέα με τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο την επίτευξη του φετινού μας στόχου”.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...