Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Πορτορικανή Βάσκες στον Α.Ο.Μ. (foto & vid)

Η Πορτορικανή Βάσκες στον Α.Ο.Μ. (foto & vid)

Από τα όμορφα χέρια της 22χρονης διεθνούς πασαδόρου του Πόρτο Ρίκο, Άσλει Βάσκες θα αρχίζει και θα τελειώνει  το φετινό παιχνίδι του Μαρκόπουλου.

Ashley_vazquez_seter

Το νέο φετινό απόκτημα της ομάδας των Μεσογείων, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Long State με μάστερ στη Δημοσιογραφία, πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση διαθέτει όλα εκείνα τα προσόντα που θέλει ο Σέρβος τεχνικός, Ιβάνοβιτς για τη μαέστρο της ομάδας του.

Vasquez_Ashley 2

Γεννημένη στις 8 Ιανουαρίου του 1993 στο Γκουράμπο με ύψος 1.85μ σπούδασε στο Notre Damm University de Caguas και από 16 ετών μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια ομάδα του Πουέρτο Ρίκο, Criollas de Caguas. Τις χρονιές 2011-2012 & 2012-2013 αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Άρκανσας.

Η Βάσκες, που έχει την αμερικανική υπηκοότητα, καρφώνει στα 2.94μ και μπλοκάρει στα 2.79μ., ενώ παρόλο που αγωνίζεται ως επαγγελματίας εδώ και δύο χρόνια, διαθέτει την απαραίτητη ψυχραιμία και το… καθαρό μυαλό που απαιτεί ο ρόλος της, ενώ στο παρελθόν πέρασε και από τις θέσεις διαγωνίου, κεντρικής!

Foto: Modesto Morales

ashley_vasquez 4

Στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μία γεύση από εμφανίσεις της νέας πασαδόρου του Μαρκόπουλου με το #12 στο περσινό πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...