Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας Σ. Βασιλαντωνάκη στον Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας Σ. Βασιλαντωνάκη στον Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου
Έπειτα από την περσινή επιτυχημένη χρονιά, όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό η Σοφία Βασιλαντωνάκη μεταπήδησε στον Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου, με στόχο τη διάκριση της ομάδας στη νέα σεζόν της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Η 25χρονη διαγώνια που θα ενισχύσει την ομάδα της τεχνικού, Δήμητρας Λυκογιάννη με την εμπειρία της από την παλιότερη θητεία της Πανιώνιο, Κόρινθο, Ηλυσιακό, Ένωση Βύρωνα, Νέους Βύρωνα και Νίκη Αμαρουσίου, θα βρεθεί και πάλι με την πασαδόρο και πρώην συμπαίκτριά της σε Παναθηναϊκό (2022/23) και Ηλυσιακό (2019/20), Λυδία Μερκούρη, επίσης νέο απόκτημα του συλλόγου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου
Ο Α.Π.Ο. Δάφνη Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της γυναικείας ομάδας με την αθλήτρια Σοφία Βασιλαντωνάκη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!
Η Σοφία την χρονιά που μας πέρασε αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο, Κόρινθο, Ηλυσιακό, Ένωση Βύρωνα, Νέους Βύρωνα και Νίκη Αμαρουσίου.
Καλωσορίζουμε τη Σοφία και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες!
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
11/02/2022

Στα τοπικά η ΕΑΠ

Την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών γνωστοποίησε με έγγραφό της στην ΕΟΠΕ η ΕΑΠ που πλέον από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στα τοπικά και...