Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συνέντευξη Τύπου για τα 25 χρόνια επαγγελματικού βόλεϊ

Συνέντευξη Τύπου για τα 25 χρόνια επαγγελματικού βόλεϊ

Συνέντευξη Τύπου για τα 25 χρόνια επαγγελματικού βόλεϊ αλλά και για το σύστημα αδειοδότησης των ΤΑΑ και τη μετατροπή τους σε Α.Ε., δίνουν από κοινού ΠΑ.Σ.Α.Π. – ΕΣΑΠ – ΕΟ.ΠΕ την Παρασκευή 27/5 στο ξενοδοχείο New Hotel.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την κοινή συνέντευξη Τύπου των τριών φορέων του αθλήματος:

«Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 25 χρόνων (1992-2016) από την καθιέρωση της επαγγελματικής πετοσφαίρισης στην Ελλάδα, η Ε.Σ.Α.Π. ο ΠΑ.Σ.Α.Π και η Ε.Ο.Π.Ε. προσκαλούν τους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει την Παρασκευή 26 Μαΐου 2016 και ώρα 13.00 στο ξενοδοχείο Νew Hotel  (Φιλελλήνων 16 -Σύνταγμα) με θέμα: «25 χρόνια επαγγελματικό βόλεϊ».

Θα γίνει ανάλυση του νέου θεσμικού πλαισίου που προέκυψε μετά την τριμερή συμφωνία ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και ΕΟΠΕ για την επαγγελματική πετοσφαίριση.

Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από το νέο σύστημα αδειοδότησης των ΤΑΑ, τη μετατροπή τους σε Α.Ε., τις σχέσεις των ΤΑΑ με τους αθλητές μετά από 25 χρόνια συνεργασίας, τους διακανονισμούς παλαιών οφειλών, αλλά και τις προκλήσεις – ευκαιρίες για ανάπτυξη και αναβάθμιση της επαγγελματικής πετοσφαίρισης σε συνεργασία των τριών βασικών φορέων του αθλήματος.»