Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Σιρίνινα στο Μαρκόπουλο

Η Σιρίνινα στο Μαρκόπουλο

Ακόμα μια μεταγραφή για την ομάδα του Μαρκόπουλου που απέκτησε την κεντρική, Αναστασία Σιρίνινα από το Μεσσηνιακό.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Αναστασίας Σιρίνινα. Η Αναστασία Σιρίνινα, η οποία διακρίθηκε στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών με τα χρώματα του Μεσσηνιακού, έχει γεννηθεί στις 25/10/1995, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται ως κεντρική. Μαζί με την Βιργινία Δικαιούλια και την Στέλλα Τσιάκουλα θα αποτελέσουν τις κεντρικές της φετινής ομάδας του Βέσκο Ιβάνοβιτς.

Το ΔΣ του ΑΟ Μαρκοπούλου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Μεσσηνιακού και ειδικότερα τον κ. Χρήστο Ζερίτη αλλά και την προπονήτρια κ. Γωγώ Σουρή για την άψογη συνεργασία στην μετακίνηση της νεαρής αθλήτριας.

Καλωσορίζουμε την Νάστα στην οικογένεια του ΑΟΜ και της ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη σεζόν.

Στις πρώτες της δηλώσεις, η Σιρίνινα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στο Μαρκόπουλο τη νέα σεζόν. Για μένα αποτελεί έξτρα κίνητρο το γεγονός ότι θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Α1 Γυναικών. Υπόσχομαι σε όλους σκληρή δουλειά από μέρους μου ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...